Organizarea unei petreceri nu este atât de ușor de realizat și asta pentru că trebuie să ținem cont, mai întâi, de anumite aspecte care ne pot îngreuna munca: tematica petrecerii, numărul de invitați, data evenimentului, locul/locația ect. Despre aceste aspecte am discutat în materialul Cum plănuiești cea mai frumoasă petrecere pentru copilul tău? pe care vă invităm să-l citiți pentru a afla tot ce ține de partea organizatorică.

Petrecerile tematice sunt o modalitate excelentă de a te distra, iar dacă îți dorești ceva unic și vrei ca oaspeții tăi să-și amintească evenimentul tău și peste ani, atunci trebuie să-l organizezi în cel mai mic detaliu.Uneori, ziua de naștere a copilului, baby shower-ul și botezul sunt petreceri pe care trebuie să le organizezi temeinic până la cel mai mic detaliu.Știm că poate fi greu să te hotărăști asupra accesoriilor pe care le poți achiziționa pentru evenimentul mult așteptat de aceea, am hotărât ca astăzi să vorbim despre cele mai interesante articole de petrecere și de unde anume le putem achiziționa.

1.Accesorii Meri Meri – David and Thea

Pe site-ul celor de la David and Thea găsim accesorii Meri Meri precum artificii, baloane, coifuri, ghirlande, costumașe dedicate petrecerilor, piniata, tatuaje temporare plus multe alte itemuri utile organizării unui astfel de eveniment.Noi ne-am orpit la ei pentru că vom găsi cam tot ce ne dorim într-un singur loc, ceea ce este foarte important pentru că nu vei mai naviga de pe un site pe altul.

2.Accesorii deosebite de la Setupstories

Cu siguranță știți că cei de la Setupstories pe lângă faptul că se pot ocupa de decorarea evenimentului tău, aceștia au spre vânzare și articole pentru petrecerile de botez, de 1 an, baby shower sau orice alt eveniment ai avea în familie. Ne place că la ei găsim articole dedicate petrecerilor și aici putem să vorbim de la baloane de diferite mărimi ( au și baloane XXL) și culori până la lumânări, accesorii pentru tort, ghirlande decorative, coifuri și coronițe, veselă de unică folosință, dar și servicii adiacente precum: decorațiuni de închiriat, cabină foto dar și jocuri.

Spuneam mai sus decorare, da.Asta pentru că ne pot pune la dispoziție o serie de petreceri tematice printre care se numără următoarele: petrecere pisicuțe, petrecere dinozauri, safari, disco, pirați, under the sea și multe, multe altele pe care le puteți descoperi aici: www.setupstories.ro

3.Kiddo pentru acasă

Exact după cum sună și motto-ul lor: Kiddo pentru acasă, aceștia ne oferă articole ideale pentru a ne putea decora locuința pentru petreceri tematice. Ei fiind cunoscuți, de altfel, ca având locuri de joacă special amenajate pentru cei mici în mai multe locații din București – care rămân momentan închise până se vor putea redeschide în condiții de siguranță, așa cum ne anunță chiar ei pe site-ul lor oficial. Până atunci haideți să ne bucurăm de petrecerile de acasă care pot fi la fel de frumoase având decorațiunile și serviciile perfecte. Kiddo ne pune la dispoziție o gamă variată de accesorii precum: kituri decorative, pinata, face painting, jocuri& jucării, baloane ( latex, folie, kituri, cifre etc ), dar și articole tematice pentru diferte evenimente: baby shower, aniversare, 1 an, botez, baby arrival, cake smash etc. De asemenea, tot pe site-ul lor am descoperit o mulțime de servicii care să acopere tot necesarul de care avem nevoie pentru organizarea evnimentului mult dorit: animatori, ateliere, catering ( tort, candy bar, bufet suedez etc ), și partea de set up ce cuprinde: mobilier, sonorizare, iluminare, aranjamente florale, decor personalizat și bineînțeles servicii de foto/video. Exact cum vă spuneam mai sus, aici găsim tot ce ne dorim într-un singur loc fără a mai fi nevoie să pierdem timpul navigând pe internet.

4.Articole și decorațiuni premium – Lilou’s Parties & Shop

Exact așa cum spun și ei Lilou’s Parties & Shop este un magazin de tip boutique de unde poți achiziționa articole, decorațiuni și accesorii pentru petreceri.Mai mult decât atât, aceștia au și rubrică de închirieri unde găsești:stand de limonadă, masă de picnic și cort de joacă.Pe lângă acest serviciu ne mai oferă și decorațiuni precum baloane, ghirlande, decor pentru candy bar, dar și servicii de papetărie și articole de unică folosință: farfurii, pahare, servețele, paie și altele necesare mesei festive.

5.Petreceri reușite cu Party Mag

De ce ne place Party Mag?Pentru că la ei găsim articole pe care în altă parte nu le-am văzut.Ce anume?Accesorii și costume de carnaval. 🙂 Când spunem carnaval vorbim deja despre o gamă destul de largă de la pălării, peruci, ochelari, măști, mănuși până la aripi și arme.Bineînțeles că tot aici vom găsi tot ce înseamnă articole de petrecere: baloane din latex, cu heliu, cifre, într-un cuvânt tot ce înseamnă baloane; decorațiuni de petrecere: ghirlande, recuzita foto, confetti, pinata și articole de unică folosință.

6.Accesorii inedite de la Party Center

Cred că sunt cei mai vechi de pe piață. Chiar acum mă uitam pe site-ul lor și citeam că sunt activi pe piața articolelor de petrecere din anul 1996.Dacă ai în viitorul apropiat un eveniment în familie vă recomandăm să vă uitați și la ei pe site pentru că ne pun la dispoziție:baloane de toate felurile, culorile și mărimile ( latex, cifre și litere, air bubble, figurine, forme speciale și buchete din baloane), măști, coifuri, jobene și pălării, lumânări și artificii de tort și multe, multe altele.

Voi de unde vă achiziționați accesoriile pentru petreceri?

Leave a Reply

Scroll Up