Din momentul în care apare în viața ta un bebeluș, drumul o să-ți pară cel mai lung dar și cel mai scurt, cel puțin așa se spune, până la împlinirea vârstei de un an.Petreci luni întregi pregătindu-te pentru sosirea bebelușului ( 9 luni mai exact ) și înainte să-ți dai seama cât de repede trece timpul vei cânta „La mulți ani” unui copil de un an cu ochii mari și strălucitori.

Cu siguranță vă doriți să păstrați vii amintirile primului an de viața a micuțului/micuței, nu-i așa? Iar acum vine cea mai grea întrebare: cum vă țineți toate acele momente care alcătuiesc primele 365 de zile din viața unui nou-născut?Mulți părinți apelează la un jurnal pentru copii pentru a înregistra repere, fotografii și povești din primul an de viață.Am adunat câteva dintre cele mai apreciate astfel de cărți pentru bebeluși, de la jurnale ușor de abordat până la cărți de însemnări cu pagini complet personalizabile.

Amintiți-vă de fiecare moment petrecut cu cel mic în primul său an de viață. Sunt trăiri cu care nu te vei mai întâlni în viața asta.Fiecare bebeluș este unic în felul lui și toate perioadele vor fi de neuitat dacă alegem să le păstrăm vii într-un astfel de jurnal – care o să înregistreze toate acele amintiri și repere din primul an al bebelușului tău!

Înregistrați imagini cu primele ore de la naștere, primul pas, primul cuvânt, primul dinte, prima tunsoare și multe altele. Cu un spațiu generos pentru amintiri, fotografii și repere de la naștere până la vârsta de un an, aceste jurnale de tip ghid vor deveni cu adevărat prețioase odată cu trecerea timpului.

Haideți să descoperim împreună ce astfel de jurnale/cărticele am găsit:

1.Prima carte a bebelușului – Adinish

Baby’s First Book de la Adinish are un design simplu și o găsim disponibilă în 3 nuanțe de culori: nude, blue și negru.Oricare dintre variante am alege trebuie să știți că acest jurnal are 12 pagini lunare, plicuri pentru amintiri speciale ( fie că puneți poze ori efectiv un mic detaliu care să vă amintească de cele petrecute: fire de păr, cruciulița de la botez etc), arbore genealogic și spații dedicate inserării de fotografii.

2. A fost odată un bebeluș – Book Zone

Un alt jurnal care ne-a atras atenția este ‘A fost odată un bebeluș’ care marchează perfect în paginile lui: ziua în care s-a năcut bebelușul, sosirea acasă, primii dințisori, primele cuvinte rostite, primul pas, primele sărbători în familie etc.

Ne place acest model pentru că este plin cu fotografii, cu pliculețe în care poți păstra diverse amintiri plus multe alte surprize pe care le vei descoperi în interiorul cărții.

3.Cutie pentru amintiri bebe, Little Dutch – Crea Toys

Toți ne dorim să păstrăm vii cele mai frumoase amintiri precum prima fotografie a bebelușului din ziua nașterii, prima suviță de păr, amprentele mânuțelor sau a piciorușelor etc.Pentru a marca aceste momente atât de importante din viețile noastre am ales cutia pentru amintiri Little Dutch care ne pune la dispoziție tot ce ne dorim pentru a păstra amitirile din primul an de viață pentru totdeauna.

 

4.Baby’s First Year Journal – Elefant.ro

O altă cărticică/jurnal care ne-a atras atenția este Baby’s First Year Journal. Aceasta vă ajută să înregistrați și să păstrați toate acele amintiri speciale din primul an prețios al bebelușului vostru.În interiorul jurnalului puteți nota toate momentele cheie, poți completa arborele genealogic, puteți da detalii despre jucăria preferată, primele cuvinte etc. De asemenea, există buzunare pentru fotografii, astfel încât să le puteți capta primii pași, primele grimase, imagini de la botez pe care și le păstrați în memoria voastră pentru totdeauna.

 

5.Jurnalul bebelușului personalizat cu nume pictat manual – Breslo

Acest jurnal ne place pentru că este pictat manual și mai mult decât atât se poate personaliza. 🙂 Cine nu și-ar dori o astfel de cărticică personalizată cu numele bebelușului? Noi da! Acest model care ne-a atras atenția are 44 de pagini cartonate unde poți nota cele mai importante momente din viața bebelușului de la 0 luni până la 1 an: povestea nașterii, prima băiță, primii pași, primele cuvinte, tăierea moțului/turtei, botez, primele sărbători împreună ect.).

6.Le Petit Baby Book – Libisto.ro

Le Petit Baby Book este fix ceea ce ne dorim pentru a păstra cele mai frumoase amintiri. Cu ilustrații colorate și care de care mai interesante, cartea-jurnal este cadoul perfect pentru proaspeții părinți.Cu un astfel de cadou, cu siguranță, nu vei da greș.Și noi avem modelul acesta de jurnal și deja l-am umplut cu amintiri care vor dăinui pentru totdeauna.

7.Album foto băieței Beautiful Baby Boy – Camera Bebelușului

Modelul de album foto Baby este fix locul unde poți păstra fotografiile în format print. Jurnalul permite stocarea a 50 de fotografii care se introduc în folie. Paginile sunt albe astfel că puteți nota diferite însemnări, date, evenimente care să vă amintească de locul ori momentul când a fost imortalizată imaginea.

8. Caietul bebelușului – K&R Baby

Cadoul ideal pentru proaspeții părinți atunci când doriți să-i faceți o vizită nou-născutului.Caietul conține 48 de pagini personalizabile care conțin informații privind bebelușul de la 0 luni până la 12 luni.De asemenea, coperta se poate personaliza cu o imagine cu cel/cea mic/ă.

9.Primul jurnal al copilului tău – Cărturești

Cine nu-și dorește ca peste ani să retrăiască emoțiile produse de venirea pe lume a micuțului său?Acum ai o varietate de opțiuni pentru a păstra vii aceste amintiri, iar noi nu facem decât să vă mai prezentăm un jurnal care ne-a plăcut. 🙂 Primul jurnal al copilului tău este plin cu ilustrații, cu pagini special realizate pentru a putea păstra fotografiile și amintirile pentru totdeauna.

10.Primul an din viața mea – Libris

Așa cum îi spune și numele este fix depre primul an din viața copilului tău, de la 0 luni până la 12 luni.Alege să memorezi cele mai frumoase trăiri și evenimente într-un stil aparte. Nu vrei să-ți reamintești peste ani cum arata în prima fotografie de la naștere? Dar când i-au apărut dințișorii?

Tu cum alegi să păstrezi vii aminitirile celui mai memorabil an din viața ta?

Leave a Reply

Scroll Up