Ești mereu în căutarea celor mai cool și mai unice cadouri pentru copii?Excelent, atunci ar trebui să citiți propunerile noastre de cadouri pentru anul acesta.În ziua de azi, cei mici au deja destul de multe idei și dorințe cu ce anume și-ar dori să primească în dar.Mai dificil este dacă faceți cumpărături pentru copiii altcuiva!

Dacă nu aveți un mic indiciu pe listă, alegerea unui cadou interesant o să fie o sarcină dificilă. În loc să riscăm să le luăm o păpușă sau un joc video pe care cel mai probabil îl dețin deja, ar fi bine să optăm pentru un cadou unic pe care vor fi încântați să îl deschidă.

În ziua de astăzi există atât de multe idei de cadouri, încât alegerea poate fi destul de copleșitoare.Am ales unele dintre cele mai populare idei într-o varietate de categorii, cum ar fi: vestimentație, jucării, tehnologie, jocuri și, desigur bijuterii.Dacă sunteți în căutarea de idei pentru cei mici, le puteți consulta mai jos.

1.Cort de joaca pentru copii teepee + covor: David and Theea

Ne plac corturile de joacă pentru copii pentru că sunt interactive și îi ajută să-și construiască propriul lor spațiu de joacă, de recreere etc.Realizat din materiale naturale și lemn, cortul teepee este ideal pentru stimularea copiilor și poate fi folosit atât în interior cât și în exterior.De asemenea, cortul ar trebui să fie echipat cu un covoraș Kiowa care să ofere un plus de confort. Și nu vă gândiți că după ceva timp nu o să mai fie uti, din contră, acesta poate fi poziționat oriunde în dormitorul copilului: lângă pat, birou ori noptieră.

2.Pat pentru păpuși: Adinish 

Acest frumos pat de păpuși din lemn este ideal atât pentru fetițe cât și pentru băieței.Patul pentru păpuși  este versiunea mini a patului iconic danez pentru copii.Pentru că el nu vine cu salteaua și cu așternutul, puteți să le achiziționați și pe acestea de aici pentru a oferi celui mic un cadou complet.

3.Banc de lucru sau bucătărie din lemn: Câte-n lună și-n stele

Dacă vorbim despre băieți ne-am gândit la acest banc de lucru din lemn de la Little Dutch care este complet echipat cu unelte din lemn si o mulțime de accesorii, inclusiv un ciocan, cheie, șurubelniță, piulițe și șuruburi. Pentru fete ne-am gândit la o bucătărie din lemn ideală pentru micuțele gospodine. Ce fetiță nu-și dorește o bucătărie a ei?Bucătăria este echipată cu tot ce ii este necesar unui bucătar: ceainic, cratiță, tigaie, set de trei ustensile pentru gătit, mănușă de bucătărie, prosop și recipiente pentru sare și piper.

În aceste condiții nu ne mai rămâne decât să vă spunem spor la treabă!

4.Tricicletă: Mottom

Chiar dacă a venit iarna cât de curând o să vină și primăvara. Copii cresc destul de repede și ar trebui să ne gândim la un cadou practic și pe care cel mic să-l poată folosi cu plăcere de îndată ce vremea caldă începe să-și facă simțită prezența.Motiv pentru care ne-am gândit la o trotinetă.

Modelul ales de noi este unul de inspirație vintage care este iubit de către cei mici care merg pe două sau mai multe roți. Mai mult decât atât, modelul este disponibil în 6 culori minunate.

5.Geacă de iarnă din material impermeabil: Adinish

Iarna atât noi cât și cei mici avem nevoie de protecție împotriva frigului. De acea, ne-am gândit că o geacă de iarnă din material impermeabil nu trebuie să lipsească de pe lista voastră de cadouri. De ce am ales-o pe aceasta? Pentru că este realizată dintr-un material impermeabil și respirabil, căptușită cu pluș și prevăzută cu glugă cu blana.

6. Jocuri interactive pentru copii: Colorazon

Când suntem adulți ne pierdem interesul pentru jocurile de societate asta pentru că suntem mult prea obosiți ori stresați cu ceea ce se petrece în jurul nostru, dar acum, cu ajutorul copiilor vom începe din nou să ne jucăm. 🙂 Jocurile le dezvoltă imaginația și le pune mintea la contrubuție, astfel că am ales să vă propunem o ideie de cadou formată din două astfel de jocuri.

Gigi Gnomo este un joc de familie care te antreneză să găsești comoara Gnomilor ( un drum plin de peripeții și cu vrăji ), iar că ne amintim de celebrul X și 0 am ales Quixo – un joc de logică extrem de apreciat și multipremiat care merge pe principiul  X şi 0. Spor la jucat!

7. Bijuterii deosebite pentru copii: Maria’s Ladybugs

Bijuteriile pot fi deosebite pentru cei mici asta pentru că le creează momente memorabile. O pereche de cerceluși și o brățară ar putea fi cadoul ideal pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Am ales Maria’s Ladybugs pentru că este un brand 100% românesc ce realizează modele deosebite și unicat. Brătările personalizate sunt ideale și pot fi purtate atât de băieți cât și de către fete, bineînțeles cu o altă culoare a șnurului. Iar cerceii vor fi întotdeauna o alegere inspirată pentru micuțele domnișoare.

8. Hanorac + Pantaloni Xprint:Funky Kids

Copilul tău are nevoie de un compleu călduros și confortabil format din hanorac și pantaloni cu un design special. Hainele pentru copii de la Funky Kids sunt colorate, cu un design unic și print-uri care vor fi cu siguranță pe placul copiilor.

9.Set de bowling + Set blocuri de constructie din lemn: Petite Ale

Lunile lungi de iarnă pot fi plictisitoare pentru copiii care preferă viața pe terenul de sport.Păstrați atrenamentul sportiv al celui mici și în timpul zăpezii cu un set de bowling de interior. Pe lângă acest set de bowling noi ne-am mai gândit și la setul de blocuri de construcție de lemn ce are 50 de cuburi de lemn în diverse forme cu ajutorul se pot construi diverse figuri și turnuri.

10.Aparat foto pentru copii: Creștem și călătorim

În secolul în care cam toată lumea este dependentă de telefon, ori tabletă pentru a face poze și cei mici devin pasionați de tehnologie. Motiv pentru care, noi ne-am gândit că pentru cei mici este mult mai intresant și mai frumos să învețe să fotografieze direct cu un aparat foto dedicat lor.Vacanțele vor rămâne memorabile atât pentru voi cât și pentru copil, având în vedere că aparatul deține o cameră de 26 MP și un card de 8 GB.

Alege și tu să vezi lumea prin ochii copilului tău!

Voi ce cadouri achiziționați, în această perioadă, pentru cei mici?

Leave a Reply

Scroll Up