Fie că ești adult, copil sau bebeluș, Moș Crăciun tot trece să-ți lase un cadou, nu-i așa? Iar căutarea cadoului perfect pentru bebeluși poate fi o adevărată provocare, dar trebuie să știm exact ce ne dorim pentru cei mici. Fie că îți dorești să achiziționezi ceva care să rămână amintire pentru o viață întreagă, fie că ești în căutarea lucrurilor practice pentru bebeluși, toate se pot oferi cadou acum în preajma sărbătorilor de iarnă.

Știm foarte bine că cele mai bune cadouri sunt cele care pot fi un real ajutor pentru cel/cea mic/ă, dar și pentru părinți.Poate părea extrem de dificil să alegi darurile perfecte, însă nu este deloc așa. Asta pentru că fiecare bebeluș are nevoie de jucării de dentiție, hăinuțe, jucării, pături și multe altele, iar tu daca vei alege astfel de obiecte nu vei avea cum să dai greș.

Despre cadourile pentru bebeluși am mai discutat în materialul Idei de cadouri pentru nou născuți pe care vă invităm să-l citiți pentru a descoperi noi idei de daruri pentru cei mici.

Haideți acum să vedeți variantele de cadouri care, din punctul nostru de vedere, sunt practice și utile bebelușilor.

1.Jucărie pentru dentiție din cauciuc natural + Set de masă din bambus: Adinish

Ce cadou poate fi mai util decât un set compus dintr-un set de masă pentru copii și o jucărie pentru dentiție?Imediat ce copilul împlinește 5 luni trebuie să începem să ne pregătim de o nouă etapă: diversificarea, iar un asemenea cadou o să fie extrem de apreciat.

Acest model de jucărie pentru dentiție în formă de lebădă este foarte apreciat de către bebeluși pentru că poate fi ușor de prins în mânile lor mici și le atenuează ușor durerea de gingii. De asemenea, aceasta are suprafețe diferite pentru a le oferi un joc senzorial astfel încât are atât cauciuc natural moale, cât și dur pentru a putea satisface toate etapele prin care trece copilul atunci când îl supără durerea de gingii.

Tot de la Adish ne mai place și colecția realizată împreună cu Laura Cosoi – Călătoriile Ritei, setul de vesela pentru masă din bambus ce este realizat din materiale de o calitate superioară.

 

2.Pătură bebeluși Disana din lână merios + Cagulă: Hip Hip

Ne plac produsele realizate din lână mernios și am discutat despre produsele confecționate astfel în materialul Tricotaje esențiale pentru cei mici – unde am adus în discuție salopetele, bluzele, căciulile, jachetele, body-urile. Dacă nu l-ați citit atunci vă invităm să o faceți pentru că o să descoperiți produse interesante și ideale pentru anotimpul rece.

Acum să revenim la setul pe care l-am gândit noi pentru această perioadă: păturica Disana care ne-a atras atenția pentru că este moale la atingere și ideală în orice sezon, iar lâna merinos lasă pielea să respire – ajutând corpul să își regleze temperatura.De asemenea, cagula pe care am descoperit-o tot la ei pe site nu trebuie să lipsească din garderoba unui bebeluș.

 

3. Set Jumby Elephant Blush: Little Prints

Acest tip de seturi compuse din: suzete, jucărie dentiție și lănțișor de prins suzeta vor fi întotdeauna apreciate de către mămici. Bebelușii în primele luni de viață au nevoie de articole realizate din materiale naturale, iar suzetele Bibs sunt din latex 100% natural. Setul prezentat de noi se adresază pentru bebelușii cu vârsta cuprinsă între 0-6 luni și 6-18 luni.

4.Lampa Miffy + iepurașul Effiki: Bunny Boo

Pentru că este atât de apreciată de către mămici ne-am gândit să compunem un set drăguț format din lampa de veghe Miffy și iepurașul Effiki – pe care toți bebelușii îl vor îndrăgi.

Lampa de veghe trebuie să fie nelipsită din camera unui bebeluș, iar Miffy este fix ceea ce căutați. Pe lângă faptul că este simpatică aceasta permite și reglarea intensității luminii în trepte. Și dacă tot ne-am gândit la lucruri simpatice am ales și iepurașul Effiki care a devenit prietenul copiilor, dar și al nostru al adulților.

 

5.Set cadou Adele Liewood: David and Thea

Atunci când ne gândim la cadouri trebuie să fim atenți și la necesitățile bebelușului, motiv pentru care am ales acest set care este un dar perfect pentru ei. De ce? Pentru că acesta include: o bavetă, o mănușă de baie și un prosop pentru copii cu glugă. De toate aceste piese avem nevoie pentru un nou născut așa că nu-ți fie teamă că vei da greș în alegerea lui ca și cadou.

 

6.Body din bumbac organic + salteaua de activități: Câte-n lună și-n stele

Este primul Crăciun al celui mic? Super! Atunci trebuie neapărat să-i oferi în dar acest body de la Kikadu-Truly Organic.Body-urile sunt indispensabile pentru bebeluși, iar acest model pus la dispoziție de Câte-n lună și-n stele îl face să rămână un cadou cu adevărat memorabil. Nouă ne place tare mult, vouă? Și pe lângă acesta puteți achiziționa și salteaua cu activități din colecția Ocean Little Dutch cu jucării marine care încurajează bebelușii să descopere noi elemente, texturi și să-i încurajeze să-și coordoneze mânile, ochii și gura.

 

7.Păpușa iepuraș + leagăn : Little Joy

Ne plac produsele handmade și considerăm că un astfel de articol nu trebuie să lipsească din casa unui părinte. Despre păpuși am mai discutat noi în materialul: Noul trend în materie de jucării – păpușile soft unde am adus în discuție o mulțime de modele care de mare mai frumoase și mai atrăgătoare pentru cei mici, toate realizate handmade din materiale de calitate superioară.

Modelul iepuraș selectat de noi, de data aceasta, este realizat cu multă dragoste pentru cei mici fiind realizat din bumbac hipoalergic, ideal cu pielea sensibilă a bebelușilor.Acesta merge perfect cu un leagăn ursuleț ce poate fi montat atât în interior cât și în exterior pentru o dezvoltare fizică generală a copiilor.Mai mult decât atât, nouă ne place pentru că este realizat din lemn masiv și materiale certificate ecologic pentru o siguranță sporită.

 

8.Set body și pantalonii +  Set pernă și pilotă: Tommi

Am ales acest set format din body și pantaloni pentru că este nelipsit din trusoul bebelușului și pentru că este tare simpatic. Mesajul inscriptionat atât pe body cât și pe pantaloni este printat digital cu vopsea ecologică, fiind astfel prietenos cu pielea lor sensibilă. De asemenea, trebuie să vă precizăm faptul că este creat din bumbac 100% organic și este disponibil în mărime universală 56/62.Pe lângă aceste piese vestimentare noi ne-am orientat și către setul format din pernă și pilotă XMas Lullalove ideal să fie oferit în dar în această perioadă a anului.

9.Rochie Jasmine : Mon Petit Jo

Pe lista noastră de cadouri nu puteau trece neobservate produsele de la Mon Petit Jo.De data aceasta am ales o rochiță ce poate fi purtată în orice anotimp și cu orice ocazie.Bebelușii noștri sunt fashion încă de mici, iar hăinuțele realizate pentru ei trebuie să recunoaștem că de cele mai multe ori sunt mult mai frumoase decât ale noastre.De ce Mon Petit Jo? Pentru că folosesc materiale ecologice de cea mai bună calitate pentru pielea lor sensibilă, iar în această perioadă au și o campanie interesantă. La orice achiziție făcută de noi, ei donează 10% către renovarea secției de Hematologie Pediatrică Fundeni. Practic facem două bucurii: una bebelușului căruia îi dăruim o ținută memorabilă și a doua că ajutăm la renovarea unui spital.

 

10.Cărți senzoriale pentru bebeluși: MukiBooks

Cărțile au fost mereu o alegere bună pentru cei mici, iar dacă mai sunt și handmade și inscripționate cu numele bebelușui, clar este o alegere ideală pentru a le oferi cadou. Și asta nu e tot, aceste cărticele senzoriale din fetru se pot personaliza în funcție de personalitatea celui mic. Practic tu îți alegi coperta, numărul de pagini și ce să conțină paginile respective.

Voi ce cadouri le oferiți bebelușilor?

Leave a Reply

Scroll Up