Un cadou personalizat oferit în dar de Crăciun este modalitatea perfectă de a le arăta apropiaților cât de importante sunt sărbătorile pentru noi toți. Articolele personalizate pot fi un mod distractiv și important de a aduce pe toată lumea în starea de spirit festivă a sărbătorilor de iarnă.

Nouă ne plac pentru că pot fi oferite cadou atât adulților cât și copiilor, dar și bebelușilor care pot avea parte de articole personalizate – la urma urmei, acesta este sezonul în care petrecem cel mai mult timp alături de cei dragi. Așadar, când îți pui bradul în casă, îți sugerăm să adaugi și primul ornament de Crăciun al bebelușului tău.

Pentru a vă fi de ajutor am realizat o selecție cu ornamente personalizate care să vă amintească an de an de bucuria sărbătorilor de iarnă.

În funcție de persoana pentru care cumpărați cadouri (să zicem, bunica ta iubitoare sau adolescentul tău greu de impresionat), cadourile clasice pot fi cea mai bună alegere. Dar ce se întâmplă când îți dai seama că ai cumpărat același pulover de cașmir pentru soțul tău pentru al doilea an consecutiv? Vă spunem noi: eșec total. Iar pentru a trece mai bine peste acest hop, indicat este să achiziționăm cadouri personalizate în funcție de vârstă ori necesități.

Dacă sunteți în căutarea unui cadou personalizat de Crăciun pentru o persoană dragă, ați ajuns în locul potrivit! Haideți să vedem împreună selecția de articole personalizate pe care am găsit-o noi:

1. Globurile personalizate rămân cele mai apreciate atunci când vorbim despre Crăciun, sărbatori de iarnă și cadouri personalizate. Și dacă vorbim despre acestea nu avem cum să nu vă prezentăm mai multe site-uri și opțiuni de a decora un brad cu o amintire de neuitat. De exemplu, dacă sunteți proaspăt căsătoriți am găsit acest ormanet de brad personalizat – Our First Christmas Married pe care puteți inscripționa inițialele voastre.

Globurile de la wooddor indiferent dacă sărbătoresc o nouă naștere sau pur și simplu pe cineva, acest ornament este un cadou perfect pentru cei care îl primesc pentru prima dată. Gravați acest ornament cu un nume și anul în care îl dăruiți pentru a crea un cadou unic.

2. Sacul lui Moș Crăciun personalizat cu numele tău. Este ideal pentru a primi cadouri în el și nu numai.Zilele trec foarte repede și imediat vine Moș Crăciun. Nici nu clipim bine din ochi că deja ajunge în casele noastre să împartă cadourile pe care le are în desagă. Cei de la Bootiq ne oferă două variante de saci: unul de 40 X 50 cm și altul puțin mai mare de 50 X 75 cm. Oricare dintre variante ai alege se poate personaliza cu numele dorit.

3.Globul de birou personalizat cu poză și text – Magia Crăciunului de la Star Gift este fix ceea ce și-ar dori orice părinte, bunic/ă, prieten ori prietenă să aibă pe birou. Ne place acest tip de articol personalizat pentru că pe lângă folosirea textului se pot insera și fotografii ( maxim 2 ). Dacă îți dorești să oferi un cadou cu adevărat inedit oferă aceast glob personalizat care îi va aduce aminte cu drag de fiecare dată de tine.

 

4. Ramă de Crăciun de la Livrez Dragoste este recomandată pentru cei care vor să ofere momente magice, unice și de neuitat.Mesajele pe care le oferiți celor dragi pot fi personalizate și pe lângă acest aspect toate textele sunt scrise caligrafic.

5. Ornamentul decorativ pentru brad de la Kadoly este ideal pentru a fi agățat în brad.Acesta este reallizat din lemn 100% și se poate personaliza cu o urare, numele dorit și o dată ( pentru a rămâne în amintire ziua primirii acestei decorațiuni ).

Decorațiunea poate fi dăruită ca și cadou de Crăciun pentru soț/soție/iubit/iubită, părinți, bunici, prieteni, colegi ect.

6. Șosetă decorativă personalizată de la Le Cose Animate este alegerea ideală de a oferi cadou o astfel de decorațiune pentru ca moș Crăciun să-i pună cadoul direct în ea. Cu siguranță ne dorim să oferim în dar cele mai frumoase și delicate cadouri, iar această șosetă decorativă personalizată este un dar perfect pentru toată lumea.

7.Pernă personalizată – Happy Gift ce poate fi oferită în dar oricărei familii și nu numai. Acestea sunt un cadou perfect, fiind ideale pentru a fi folosite ca și ornament.Perna personalizată cu mesajul tău este un cadou inspirat și creativ pentru orice sărbătorit.

8. Cana personalizată este un dar pe cinste ce rămâne pentru totdeauna în amintirea noastră. Aceasta poate fi personalizată cu fotografii și text, în funcție de preferințele voastre. Nouă ne place pentru că este ideală să fie oferită în dar, acum, de sărbători.

9.Harta stelelor este din ce mai apreciată și la noi în țară, iar cum nouă ne plac am spus să vă prezentăm și vouă acest tablou minunat. Ce poate fi mai frumos decât să imortalizezi cel mai important moment din viața într-un tablou stelar?Trebuie să ne crezi că optând pentrun un asemenea cadou realizat de Sky Map nu vei da greș niciodată indiferent de persoană ori conjunctură.

10.Trofeul urare de Craciun este precum tabloul de care vă povesteam mai sus: memorabil și unic.Tu de câte ori nu ți-ai dorit să primești un trofeu? Îți spunem noi că de multe ori pentru că și noi suntem ca și tine, doar că acum o să ne fie mult mai ușor să ne punem: familia, nașii, prietenii la loc de cinste. Cum? Cu ajutorul celor de la daruri alese care ne pun la dispoziție trofee personalizate pe care le putem personaliza cu textele noastre.

P.S: Cele mai deosebite daruri rămân pentru totdeauna o amintire vie pentru cei dragi!

Voi ce decorațiuni personalizate achiziționați pentru cei dragi?

Leave a Reply

Scroll Up