Transformă-ți casa cu ajutorul unui decor încântător dedicat sărbătorilor de iarnă. Descoperiți decorațiuni de Crăciun elegante care să-ți pună în evidență ficare colț al locuinței. Găsiți elemente esențiale de divertisment, globuri, veselă, coronițe de brad, ghirlande și calendare advent ideale pentru a putea fi oferite cadou și nu numai. Noi am selectat câteva decorațiuni ideale și reprezentative pentru un Crăciun perfect.

Acum cu venirea iernii ne dorim ca fiecare cameră să se simtă veselă și luminoasă, cu decorațiuni încântătoare și deosebite de sărbători. După ce ai stabilit unde o să fie poziționat bradul de Crăciun artificial sau natural, vine momentul să decorăm întreaga locuință.

Adăugați accente decorative pentru un Crăciun de poveste ca cei mici să poată bucura de frumusețea acestei sărbători. Pe lângă propunerile noastre mai pot fi utile și decorațiunile de exterior precum ghirlandele luminoase.

Prima opțiune care, de altfel, este și una extrem de interesantă este 1. calendarul de advent: noi l-am găsim și ne-a plăcut cel de la Chocolissimo – un produs exclusivist care conține 24 de cutii din carton numerotate care conțin diferite specialități din ciocolată care vor fi pe placul tuturor. De asemenea, cutia din lemn poate fi personalizată cu un mesaj special.

Tot un calendar de advent, dar de data aceasta de la Adinish realizat într-un mod total diferit în sensul că nu este vorba despre o decorațiune ci mai degrabă de 24 de zile în care ei au super idei originale la un preț special. Am ținut să vă povestim despre campania lor pentru a avea în vedere produsele de pe site-ul lor și să-i urmăriți până pe data de 24.12.2020 să vedeți ce propuneri au.

2.Globuri personalizate de la Livrez Dragoste

I-am descoperit în urmă cu câtiva ani și ne-au atras atenția încă de pe atunci pentru că îmbină plăcutul cu frumosul și utilul cu lucrul manual. Despre ce anume este vorba? Vă spunem noi, cei de la Livrez Dragoste realizează globuri personalizate, gata gata să fie puse în brăduț, dar nu sunt scrise oricum ci caligrafic. Ne plac pentru că se mulează după cerințele clientului și toate produsele lor sunt realizate 100% handmade, iar scrisul este unul de mână, exact așa cum o făceam și noi când eram la școală. Nu-i așa că este tare drăguț să avem în brad un glob personalizat?

3.Cutia muzicală de la Villeroy & Boch care reprezintă o micuță localitate din regiunea Lorraine, Audun le Tiche, din Franța. Întodeauna o astfel de decorațiune este de mare impact pentru o încăpere și nu numai. Cine nu are  cutiuță muzicală în casă?

4.Pernă din bumbac organic, tricotată, pentru copii

Pernele au fost mereu atractive indiferent de anotimp, iar acum o pernă din pluș pentru copii în formă de balenă este propunerea noastră pentru această iarnă.Chiar dacă modelul ales nu este unul care să te ducă cu gândul la Moș Crăciun ori la brad, pernuța prezentată este fix acel tip de model care merge să stea în casele noastre în orice anotimp și cu orice ocazie. Nouă ne place. Vouă?

5.Decorațiune personalizată de la Le Cose Animate

Aici găsești cele mai drăguțe cadouri personalizate: tricouri, globuri, săculeți, perne decorative și multe alte elemente decorative. De data aceasta, noi ne-am oprit la decorațiunile personalizate ce sunt realizate din material textil și se personalizează cu numele pe care-l dorești.Acestea sunt și extrem de practice pentru că pot fi atârnate în brad. De asemenea, tot la ei am văzut și nu puteam să nu vă povestim despre coronița personalizată, aceasta fiind realizată 100% handmade, din lemn și personalizată cu numele dorit de tine. Poate fi așezată oriunde prin casă ori pe ușă, de ce nu.

6. Coroniță din brad de la Purple Flowers

Mereu mi-au plăcut decorațiunile, iar acum a venit momentul să ne decorăm și ușile. 🙂 Vouă nu vă place să vă puneți coroniță pe ușa de la intrare?Mie da și cu cât este mai frumos aranjată cu atât mai bine. Recent am descoperit la florăria Purple Flowers câteva modele care ne-au atras atenția.Coronițele din brad decorate cu steluțe, globulețe, scorțișoară și felii uscate de portocală.

Tot aici ne-au atras atenția și cei de la Fleur a Porter care realizează atât coronițe din brad cât și aranjamente deosebite ideale pentru mesele festive de Crăciun. Cel mai mult ne plac brăduții naturali realizați manual, creangă cu creangă, care sunt decorați cu globuri și detalii reprezentative ce te duc cu gândul la un Crăciun de poveste.

 

7.Farfurii personalizate de la Star Gift

Cei de la Star Gift au o gamă largă de produse dedicate sărbătorilor iernii. Dacă îți dorești și tu produse unice, personalizate după bunul plac, acest magazin online este fix ceea ce căutăm. Crăciunul se aproprie cu pași repezi, iar noi ne-am gândit că farfuriile personalizate sunt cele mai indicate pentru o masă festivă.

 

8.Figurină decorativă soldațel roșu din lemn de la Maison Du Paradis

În căutările noastre am găsit un site care ne-a atras atenția și care are absolut tot ce îți dorești în materie de decorațiuni de Crăciun și nu numai.Această decorațiune de masă este ideală pentru a fi prezentă în orice locuință indiferent de anotimp. Nouă ne plac pentru că sunt realizate din lemn și dau un plus de efect încăperilor în care le punem.

9. Set 6 globuri pictate manual de la Mottom

Mereu au fost îndrăgite globurile din sticlă, iar cei de la Mottom ne pun la dispoziție un set format din 6 glouri din sticlă, pictate manual. Bucură-te de cele mai îndrăgite personaje ale Seriei Crush.

10. Set farfurii din bambus pentru copii de la David and Thea

David and Thea are pe site o categorie dedicată Crăciunului și anume: Christmas Shop unde se pot găsi șosete, farfurii, îmbrăcăminte și multe alte produse dedicate iernii. Din toate produsele prezentate pe site, noi am rămas la acest set de 6 farfurii de bambus ideale pentru mic dejun, prânz și cină.

 

Voi cum vă decorați casa de sărbători?

Leave a Reply

Scroll Up