Decembrie este cea mai așteptată lună din an. 🙂 Moș Nicolae și Mos Crăciun sunt cei mai buni prieteni ai copiilor, nu-i așa? Ambii le oferă cadouri care de care mai frumoase și mai dorite. Nouă, de regulă, Moș Nicolae ne aducea fructe și dulciuri, însă în momentul de față acest lucru s-a schimbat el oferindu-le celor mici : jucării, hăinuțe și nu numai.

Moșul își face simțită prezența în fiecare an, în noaptea de 5 spre 6 decembrie, iar cei mici își lustruiesc ghetuțele și așteaptă cuminți sosirea moșului. Cei cuminți sunt răsplătiți cu jucării, dulciuri și multe alte cadouri. În schimb, copiii năzdrăvani găsesc în ghetele lor o nuielușă. Dar nu-i așa că toți sunt cuminți, chiar dacă nu sunt? Știți voi zicala: Copil cuminte și babă frumoasă nu există. :)))

Anult trecut am ales să vă povestim puțin istoria Sfântului Nicolae pe care o puteți descoperi aici:Ce cadouri cumpărăm de Moș Nicolae

După ce aruncați un ochi pe materialul precedent, vă invităm să descoperiți lista noastră de cadouri pentru cei mici.

0-6 luni: Piramidă flexibilă : Jucării Altfel

Acest model de jucărie de tip piramidă este realizată special pentru mânuțele mici ale bebelușilor. Ce ne place la ea este faptul că este fix genul de jucărie care dezvoltă coordonarea ochi-mână, dar și abilitățile motorii și dezvoltarea simțului tactil.

Dacă tot vom începe să simțim spiritul Crăciunului cât de curând, ne-am gândit să vă prezentăm această carte de la editura Usborne dedicată copiilor de peste 6 luni. Atât cei mici cât și noi le vom îndrăgi asta pentru că în timp ce dăm paginile luminițe stălucitoare se vor aprinde și ne vor încânta privirile.Acesta este genul de cadou ce n-are cum să treacă neobservat în timpul sezonului festiv.

În căutarea noastră de cărți Usborne am descoperit și un cont de instagram ce ne-a atras atenția, spunem asta pentru că la repere au aranjat totul atât de frumos și practic pe grupe de vârste. Aici pe contul celor de la carturela găsiți cărticele dedicate de la 0 ani până la 7. Spor la citit și la achizițonat cărticele interesante.

De câțiva ani buni, antemergătorul a intrat în atenția tuturor mămicilor asta după ce s-a demonstrat că permegătoarele nu sunt recomandate de medicii ortopedici. Acest dispozitiv extrem de interactiv ce are activități pe toate laturile este recomandat pentru copii de peste 12 luni. Modelul selectat de noi are un design colorat ce are o mulțime de activități interactive sub formă de lună, soare, curcubeu, steluțe, nori și picături de ploaie.

12-18 luni: Cuburi stivuibile din carton: Adinish

Sunt extrem de practice, iar cu ajutorul lor cei mici vor învăța să numere și să recunoască animalele. Toate animaluțelor le este atribuit un anumit număr astfel încât să le fie mult mai ușor celor mici să le descopere. Aranjarea cuburilor îi ajută pe cei mici să-și dezvolte abilitățile motorii fine.

12 luni – 5 ani: My First Safari animals: Colorazon

Așa cum îi spune și numele acesta este primul Safari de care se pot bucura cei mici.Ei vor învăța să formeze animale din junglă și din savană cu ajutorul celor 18 piese. Cum se formează animalele? Simplu, acestea se montează magnetic. Îl avem și noi și ne place tare mult așa că îl recomandăm cu drag.

12 luni – 5 ani: Turnul multifunctional Leea: Leea Toys

Turnul multifuncțional Leea încurajează interațiunea dintre copii și părinți, asta datorită faptului că cei mici pot participa la activitățile care se desfășoară în bucătărie. Cu ajutorul acestuia cei mici pot ajunge la înălțimea blatului de bucătarie și pot participa la activitățile de gătit și nu numai.

Știați că turnului de învățare Leoleo este ajustabil și poate ajunge de la complet închis până la complet deschis. Mai mult decât atât, puteți seta nivelul de precauție, de siguranță în etape, astfel încât să se potrivească perfect dimensiunii și abilităților copilului. De asemenea, trebuie să vă spunem că learning Tower-ul este realizat din lemn finisat, iar cei mici pot explora în sigurantă.

18 luni +: Cub de activități: Petite Ale

Ne plac cuburile de activități pentru că le oferă celor mici multe provocări și le dezvoltă imaginația. Modelul celor de la Little Dutch are pe fiecare latură câte o altă activitate incluzând:un sortar, un traseu de parcurs și roți care se învârt pentru a îi învăța pe cei mici să meargă.

18 luni + : Balansoar din lemn: Bunny Boo

De sărbători și nu numai trebuie să aducem zâmbetul pe buzele copiilor, iar un balansoar din lemn este alagerea perfectă.Cu siguranță, cu un astfel de cadou nu poți da greș asta pentru că este extrem de distractiv pentru ei să se dea în balansoar.

Alte modele interesante de balansoare am descoperit și pe site-ul celor de la universultau.ro care are o varietate de modele – unele dintre acestea fiind recomandate chiar de la 12 luni +. Nouă ne-a atras atenția acest model în formă de elefant ce este recomandat de la 12 luni până la 3 ani.

2 ani +: 40 cuburi pastel PLAN TOYS: Mottom

Faptul că sunt interesantă de jucăriile și tehnicile Montessori, nu cred că mai este nicio noutate pentru voi. Despre școlile de la noi din țară am povestit în materialul: Ce este metoda de predare Montessori? iar despre jucării în articolul: Ce sunt jucăriile Montessori și de unde le putem achiziționa. Azi am găsit un set format din 40 de cuburi pastel ce este recomandat copiilor de peste 2 ani pentru a le dezvolta imaginația. Acesta conține cuburi din lemn: 18 în culori pastelate și 22 piese în culoarea naturală a lemnului.

3 ani +: Creioane cerate tip puzzle: Cajuki

O ideie super interesantă pentru copii de peste 3 ani sunt creioanele cerate din tip puzzle realizate din ceară naturală din ingrediente 100% non-toxice. Cu ajutorul acestora cei mici își vor pune creativitatea în prim plan și vor învăța în același timp și cele 4 anotimpuri, setul conținând 4 cutii de carton, 23 de culori, fiecare pentru câte un anotimp.

 

Tot de la 3 ani în sus le puteți achiziționa această tablă 4 in 1.Când vorbim despre copilărie ne amintim cu siguranță că un perete era măzgălit de noi. Acum, în prezent, dispunem de table magnetice de scris din lemn. Modelul selectat de noi conține are două fețe și 2 carioci pentru white-board, 2 pahare din plastic pentru pictură, rolă de hârtie.

3-7 ani: Primul meu telescop: Baby Needs

Un cadou ce se poate oferi de la 3 până la 7 ani. Ajută-l pe cel mic să privească cerul și să se bucure de cele mai renumite constelații. Și nu doar constelațiile le poți vedea ci și întregul mediu înconjurător. Modelul propus de noi îi ajută pe cei mici să-și stimuleze creativitatea, imaginația și de asemenea, își vor dezvolta atenția la detalii.

3 – 7 ani: Navă spațială: Crea Toys

Un alt model de jucărie foarte apreciat de către cei mici. Nava spațială este realizată din lemn de cea mai bună calitate și se pretează atât fetițelor cât și băiețeilor. Cei mici vor fi gata să se lase purtați într-o aventură pe cinste alături de astronauți, planete, sateliți și nave spațiale.

4 ani: Căsuță pentru păpuși din lemn: The Home

Modelul acesta de căsuță are 123 cm înălțime și conține 12 piese de mobilier ideale pentru distracția fetițelor. Este compartimentată interesant asffel încât cuprinde: living, dormitor, baie, bucătărie, garaj și balcon.Cu siguranță cea mică o să fie extrem de încântată de acest minunat cadou.

Tot aici se încadrează și parcarea etajată de colorat XXL care este ideală pentru copii pasionați de mașini.Interesant la această jucărie este faptul că cei mici o pot asambla și personaliza după bunul lor plac.

 

6 ani: Mașinuță teleghidată: Noriel

Pe site-ul celor de la noriel.ro găsim o varietate de mașinute care de care mai frumoase, mai actuale și mai puternice. Indiferent de cel model o să alegeți, cu siguranță, copilul vostru o să fie încântat. Cu ajutorul telecomenzii se poate efectua controlul deplasării înainte, înapoi, stânga, dreapta, deschiderea ușilor laterale și a portbagajului. De asemenea, în timpul mișcării se aprind luminile din față și spate.

 

8 ani +: Glob geografic în relief cu interctivitate: Noriel

Explorează lumea printr-un singur click, sună bine, nu? Ei da, cu ajutorul acestul glob geografic poți selecta o zonă de interes de pe glob și poți afla din zona respectivă totul despre: faună și floră. De asemenea, cei mici pot afla care sunt Capitalele lumii, Statele lumii și tot ce înseamnă Sistemul Solar ( vor explora spațiul cosmic observând cometele, planetele și asteroizii).

8 ani – 11 ani: Microscop cu jurnal de activități: Edu Class

Dacă cel mic este pasionat de știință acum este cazul să-i oferi un cadou pe plac – un microscop.Cu siguranța, așa este momentul să învețe lucruri noi pe care nu le cunoaștea până acum și își poate nota toate observațiile în propriul jurnal de activițăți

Acestea fiind spuse nu ne mai rămâne decât să vă dorim vouă spor la cumpărături și celor mici să fie cumiți!

 

 

Leave a Reply

Scroll Up