Că vine frigul nu mai este nicio noutate pentru nimeni, mâine-poimâine suntem la sfârșitul lunii noiembrie și cât de curând iarna ne bate la ușă.Pentru acest motiv ne-am decis să vă aducem în prim plan cele mai îndrăgite piese ale iernii – salopetele. Acestea sunt practice, comode și extrem de călduroase, motiv pentru care, de cele mai multe ori, le alegem în favoarea altor piese vestimentare.

Pentru o protejare perfectă din cap până-n picioare picior de vânt, ploaie și zăpadă, indicat este să alegem salopetele pentru copii super-confortabile. Aceste soluții all-in-one, concepute pentru a face față condițiilor meteorologice în stil scandinav, ne ajută să trecem mai ușor peste perioada friguroasă și să evităm ca cei mici să răcească.

Haideți să vedem împreună ce salopete ne plac nouă:

1.Overall Disana lână organica boiled wool – HIP HIP

Este extrem de practică acestă salopetă, din lână fiartă, pentru că este căldurosă și confortabilă – vă spun acest lucru din proprie experiență pentru că i-am achiziționat și eu acest model.

Bebelușii au nevoie de produse de cea mai bună calitate. Așa este și în cazul salopetelor, de aceea, am ales să vă prezentăm un model din lână fiartă foarte călduros ce are o țesătură moale și un conținut ridicat de lanolină ( sporește rezistența la vânt și umezeală). Ne place acest model pentru că pielea bebelușului nu transpiră și mai mult decât atât îi și reglează temperatura corpului.

2.Combinezon de iarnă din material impermeabil – Adinish 

Acest model propus de către cei de la Adinish este impermeabil, călduros și confortabil. Modelul este disponbil pentru 3 categorii de vârste: 9 luni, 18 luni și 3 ani. Ce ne place la el este faptul că la baza piciorului prezintă benzi elastrice din cauciuc ce pot fi ajustate astfel încât frigul să nu poată pătrundă.De asemenea, gluga este detașabilă și ajustabilă pe diferite mărimi.

 

3.Salopetă Alaska – Mini Rodini

O salopetă pe cât de cool pe atât de practică pentru perioada ce urmează. Modelele prezentate pe site-ul celor de la Mini Rodini au imprimeuri interesante și sunt extrem de practice și versatile. De asemenea, acestea sunt rezistente la apă și lasă pielea bebelușului să respire. Spunem bebeluși pentru că măsurile disponibile sunt de la 74 până la 98 cm.

4.Salopetă impermeabilă -IELM

Salopetă impermeabilă din material softshell rezistent la apă ce poate fi purtat începând cu vârsta de 7 luni și până la 7 ani. Ne place faptul că are o varietate de măsuri, se poate personaliza cu numele copilului sau orice text, are rezistență sporită împotriva vântului și lasă pielea să respire.

Salopetele IELM se evidențiază față de altele cu ajutorul imprimeurilor puternice și contrastante. Nouă ne plac modelele lor, vouă?

5. Salopetă vătuită – H&M

Și cei de la H&M ne propun salopete vătuite ce au mănuși și botoșei încorporați pentru a menține mânile și picioarele calde. Nouă ne plac pentru că sunt practice și ușor de îmbrăcăt asta pentru că au un fermoar pe toată lungimea salopetelor.Măsurile disponibile pentru acest model pornesc de la 56 ( nou-născut ) – un lucru extrem de important asta pentru că sunt destui de mulți bebeluși care se nasc iarna.

6.Salopetă matlasată – Zara 

Salopeta matlasată de la Zara este impermeabilă și ideală pentru vremea răcoroasă ce așteaptă să-și facă simțită prezența.Modelul este disponibil pentru cei cu vârsta cuprinsă 12 luni și 5 ani. O salopetă ideală pentru o joacă serioasă în zăpadă. Cine nu-și dorește să se joace în zăpadă fară să fie udat? Ei bine, acum ai șasa să-i oferi copilului tău confortul de care are nevoie.

 

7.Salopetă/Overall din lână fleece – Natural Care Shop

Alegerea noastră și a ta cu siguranță este o salopetă din lână fleece pentru o iarnă cât mai călduroasă, nu-i așa?De ce ne place acest model? Răspunsul este atât de simplu: pentru că lasă pielea să respire, respinge umezeala, este călduroasă și moale în același timp și nu în ultimul rând că are mănuși și boteșei integrate. Suna bine? Știm că da. 🙂 Măsura disponibilă este 80/86.

 

8. Overall bebeluși și copii cu pene și puf natural – Gălbenuș

Ce poate fi mai căduros, în afară de lâna, pe timp de iarnă? Vă spunem noi – salopetele din pene și puf natural. Cei de la gălbenuș.ro ne oferă două astfel de variante: una albastră pentru băieței și una ginger pentru fetițe. Ambele culori sunt disponibile de la vârsta de 6 luni și până la 6 ani.De apreciat la acest model este faptul că a fost testat până la temperatura de -20° C, ceea ce presupune rezistența sporită la frig și îngheț. De asemenea, cu ajutorul acestei salopete copilul se simte confortabil și corpul își păstrează temeratura optimă chiar dacă temperaturile scad.

9.Salopetă/overall termică matlasată – Navels.ro

Cei de la navels.ro ne oferă o variantă de salopetă disponibilă în două nuanțe de culori: dark-navy și roz cu mărimile 74 și 80.Materialul din care sunt realizate este izolant având proprietatea de a menține corpul cald. De asemenea, bebelușul se poate mișca în voie având în vedere faptul că materialul permite o bună mobilitate fiind fin și flexibil.

10.Overall Cu Glugă, Lână Merinos Fleece – Iya

Acest model de salopetă este realizat dintr-o țesătură fină din lână merinos fleece, certificată Oeko Tex. De asemenea, salopetele de la Iya sunt extrem de călduroase și confortabile. Materialul este anti-bacterian, absoarbe umezeala corpului și îl menține uscat ( acesta este marele avantaj al lânei merinos ), nu zgârie pielea și este un bun izolator termic.

 

Acestea fiind spuse, tu ce model de salopetă preferi pentru bebelușul/copilul tău?

 

Leave a Reply

Scroll Up