Știm că bebelușii nu au nevoie de încălțăminte până nu vor începe să meargă, dar asta nu înseamnă că trebuie să-i lăsăm desculți sau doar în soșete pe timp de iarnă.Atunci când cumpărați o pereche de ghetuțe pentru bebeluș, care sunt lucrurile importante la care să vă gândiți?

Hidroizolarea și căldura sunt, desigur, esențiale, dar încălțămintea pe care o vor purta într-o stațiune de schi sau într-un oraș montan are nevoie, de asemenea, de o tracțiune bună pe talpă, astfel încât să nu alunece pe gheață.

De asemenea, este rezonabil să luați în considerare cât de ușoare sunt ghetuțele. Într-o vacanță la schi, există adesea o mulțime de excursii mici, între cabană și locul de joacă, de exemplu, așa că s-ar putea să doriți ceva confortabil și călduros, în special pentru copiii mai mici.

De asemenea, trebuie să vă gândiți cât de ușoară este încălțămintea pentru bebeluși, deoarece nu doriți ca această să fie inconfortabilă.Picioarele copiilor, desigur, cresc foarte repede, dar dacă cel/cea mic/ă începe să meargă și nu numai nu îl/o poți ține desculț/ă. Riscul de îngheț a picioarelor este destul de mare pe perioada iernii, iar noi nu ne dorim ca bebelușii să răcească.

Marea majoritate a mămicilor se întrebă dacă bebelușii au nevoie de încălțăminte de iarnă. Ei bine, știm că micuțul tău nu are nevoie de nimic până nu începe să meargă, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne zgârcim la încălțăminte. Într-adevăr, ei nu au atât de multă nevoie atâta timp cât nu merg, însă trebuie să luăm în calcul și necesitatea lor de care au nevoie bebelușii pe timpul iernii – căldură și confort.

Acestea fiind spuse, haideți să vedeți selecția noastră în materie de încălțăminte de iarnă pentru bebeluși.

1.Ghete pentru copii din piele naturală – Diminutive Sneakers

Aceste ghete căptușite cu material moale și călduros pentru un plus de confort sunt ideale pentru piciorușele mici ale bebelușilor. Acest model este disponibil în 3 variante de mărimi:  20 – 23. Ce ne place foarte mult la ei este faptul că încălțămintea este produsă în România, folosind produse de cea mai bună calitate.

2.Cizme călduroase din material impermeabil și respirabil – Adinish

Le-am văzut și ne-au și plăcut. Știți voi prima impresie contează.:) Modelul de la Adinish pe care ne-am propus să-l prezentăm este disponibil în 3 nuanțe de culori: caramel, rose powder și midnight blue dar și în două variante de mărimi: 6-12 luni și 12-18 luni. Tocmai bune pentru a încălzi piciorușele mici ale bebelușului nostru, nu-i așa?

3.Ghete de iarnă -Biscuit Club

Ne place acest model pentru că este realizat din 100% lână naturală, ceea ce presupune că le oferă un plus de căldură și confort. Măsurile disponibile sunt de la 19 și până la 25. De asemenea, trebuie să vă menționăm faptul că acestea sunt impermeabile – lucru care ne ajută tare mult atunci când ninge pentru că apa nu o să aibă acces în încălțăminte. Știm foarte bine că nu este deloc indicat ca cei mici să stea uzi la picioare.

4.Ghete Froddo – Giraffe Shoes

Ghetel Froddo sunt realizate din piele 100% naturală și impermeabile – ideale pentru zilele răcoroase de iarnă.Alege să-i achiziționezi bebelușului tău încălțăminte de calitate care să confere un plus de confort și de căldură picioarelor micuțe ale copiilor noștri.

5. Ghete Zara

La Zara găsim modele frumoase și călduroase pentru bebeluși cu dimensiuni cuprinse între 18 și 27. Ceea ce înseamnă că acoperă o paletă largă de mărimi ideale pentru bebelușii de până la 2 ani.Ghetuțele au căptușeală din blană artificială și închidere ajustabilă. Detaliul de pe lateral, pisica, o să le atragă pe micuțele noastre.

6. UGG-uri pentru copii

Cei de la epantofi.ro ne oferă o varietate de ghetuțe UGG-uri. Aceste modele sunt realizate din din piele naturală de oaie. UGG-urile sunt renumite pentru căldura pe care o oferă. Dacă noi adulții le purtăm de cu toamna târziu până primăvara, fiți siguri că și cei mici le vor adora și încălța cu drag.

7.Ghete lână rezistente la apa – Tikki

Modelul selectat de noi din lână 100% naturală prezintă toate avantajele unor încălțări BAREFOOT: flexibilitate, spațiu optim pentru degete, o formă anatomică, talpă stilizată, flexibilitate și cele mai bune materiale.

8. Ghete îmblănite de la BIG STEP

Cei de la Big Step ne prezintă o varitate de modele de ghetuțe ideale pentru bebeluși.Pe site-ul lor avem o selecție de modele ce au mărimi începând cu numărul 16 și până la 23. Ceea ce înseamnă că au măsuri de la 0 luni până la 2 ani. Ne bucurăm că există un astfel de loc. De asemenea, după cum spuneam și mai sus ghetele recomandate de ei sunt îmblănite și realizate din piele naturală. Ție ce model ți-a făcut cu ochiul?

9.Ghete clasice de iarnă – Doamna Marga 

Acest model din piele naturală cu căptușeală din lână 100% oferă piciorului confort și lasă astfe piciorul să respire.Ne plac modelele recomandate de Doamna Marga pentru că sunt extrem de practice, comode și cool pentru bebeluși.

10. Ghetuțe cu blăniță – Bambinoti

Pe acst site am găsit o pereche de ghetuțe care să ofere un plus de confort bebelușilor noștri. Acestea sunt îmblănite și ideale pentru a fi purtate de către copii cu vârsta cuprinsă între 0 – 24 de luni. Din punctul noastru de vedere, acestea sunt recomandate doar pentru perioada friguroasă pentru a menține temparatura corpului deoarce ghetuțele nu sunt impermeabile.

 

Tu ce încățăminte alegi pentru bebelușul tău?

Leave a Reply

Scroll Up