Ce se potriveste perfect unui weekend de toamna? O reteta de muffin cu dovleac si cocos, fara zahar, usor de preparat si delicioasa.

Ingrediente:

  • 4 oua;
  • 220gr piure de dovleac (pregatit la abur sau la cuptor);
  • 50gr ulei de cocos;
  • 80gr faina de cocos;
  • 1 lingurita praf de copt;
  • 1 lingurita scortisoara;
  • 60gr miere (daca doriti sa fie un pic mai dulci, adaugati 20 gr in plus).

Mod de preparare:

  • Curatati dovleacul si apoi taiati-l cubulete. Il puteti pregati atat la abur cat si la cuptor.
  • Striviti cu furculita sau in blender pentru a obtine un piure.
  • Preincalziti cuptorul la temperatura de 200°.
  • Intr-un castron bateti 4 oua, adaugati faina si apoi restul ingredientelor. Amestecati pana se va omogeniza toata compozitia.
  • Rasturnati compozitia in formele de muffin, cu ajutorul unei linguri sau cupe de inghetata. Adaugati deasupra daca doriti bilute de ciocolata amaruie.
  • Introduceti tava cu muffin in cuptor si lasati inauntru cca  20 min.

Leave a Reply

Scroll Up