Îndrăznește să întâmpini cu ușurință sezonul rece cu ajutorul celor mai bune și mai confortabile accesorii de iarnă. Anotimpul rece se apropie cu pași repezi și dacă doriți să puneți mâna pe cele mai bune accesorii, vă sugerăm să mergeți la cumpărături cât mai rapid!

Un fular călduros, mănuși și o căciuliță sunt accesoriile esențiale de iarnă de care are nevoie în garderobă orice copil. Poate adăugați o pereche de urechiușe din blăniță și botoșei din lână, în special pentru zilele reci sau pentru copiii cărora le place cu adevărat să petreacă cât mai mult timp în aer liber.

Desigur, suntem aici pentru a vă ghida în direcția corectă și am adunat câteva dintre cele mai la modă accesorii de iarnă pentru copii! De la mănuși până la tricoturi calde și piese confortabile din lână pentru a-i menține pe cei mici în zona lor de confort în lunile răcoroase.

Cu selecția noastră de accesorii călduroase, vă puteți bucura acum de vremea rece.

1. Mănuși jucăușe și distractive!

Alege să-i păstrezi mânile ferite de frigul de afară.Înghețarea degetelor este, de asemenea, un eveniment obișnuit în lunile de iarnă, așa că mănușile sunt obligatorii pentru orice întâlnire cu anotimpul rece.De unde le puteți achiziționa? Aici găsim o mulțime de brand-uri care pun asemenea accesorii la dispoziție, printre care și H&M care are o colecție întreagă dedicată iernii.În materie de mănuși ne pun la dispoziție atât variante simple cât și variante de set: mănuși și căciulă. O altă selecție interesantă o avem pusă la dispoziție de către Answear.

2. Fular

Fularul este un alt element cheie ce nu trebuie să lipsească din garderoba copilului tău. Este cel care ne protejează în cel mai util mod zona gâtului. Și pentru că ne-am uitat pe mai multe site-uri, pe la mai multe brand-uri am găsit fularul clasic și fularul tubular. Cel din urmă poate fi găsit la Cajuki pe site. De ce ne place nouă? E simplu, acest model este fin la atingere, călduros și realizat din 70% lână merino și 30% mătase.Un alt model de fular care ne-a atras atenția se găsește pe site-ul celor de la Gălbenuș și este disponibil în 6 nuanțe de culori: plum, gold, grey, rose, blue și anthracite.Acest model este realizat din 100% lână merino.

3. Căciuli

Cea mai protejată parte a corpului trebuie să fie capul, dacă îți lași copilul cu capul gol riscul să se îmbolnăvească este mai ridicat.Motiv pentru care trebuie să alegem să păstram capului copilului nostru acoperit cu un material izolant, cum ar fi lâna, care face adevărate minuni și le menține temperatura constantă. În materie de căciuli cei de la Next au câteva modele foarte reușite datorită coloristicii și sunt extrem de călduroase. Iar cei de la Adinish au căciuli de iarnă de tip bonetă, disponibile în 3 nuanțe: verde, albastru și roz prăfuit. Ne-au atras atenția pentru că sunt lucrate manual cu o căptușeală moale și călduroasă din lână ecologică. Căciulile sunt ideale pentru orice ieșire în aer liber pe toată perioada anotimpului rece.

4. Cagule

Cagulele de la Hip Hip sunt cele mai practice și călduroase.Aceste modele sunt mult mai ideale, din punctul nostru de vedere, decât căciulile obișnuite pentru că nu mai intră frigul pe nicăieri și nu-și mai pot descoperi capul. Știm foarte bine că cei mici nu sunt atât de pritenoși cu acest tip de accesoriu, motiv pentru care cagula este cea care câștigă detașat bătălia.

5. Manșoane pentru urechi

Atât de mult ne dorim să le protejăm urechile celor mici încât de câțiva ani buni s-a găsit soluția ideală. Manșoanele/urechiușile din blăniță care le acoperă perfect urechile și le menține calde. Zara are astfel de accesorii la vânzare și nouă chiar ne plac pentru că au o varietate de modele și culori: de la animal print și până la roz prăfuit.Trebuie neapărat să aruncați o privire pe site-ul lor.

6. Botoșei călduroși

Mai ales în această perioadă rece boteșeii sunt extrem de importanți pentru statul în casă. Am descoperit la Ovinshop o pereche de botoși de casă din lână merino în două nuanțe de culori: gri sau crem. Lâna merino este antialergică, plăcută și moale la atingere, iar cel mai mare avantaj al ei este că asigură un plus de confort astfel încât picioarele celor mici să nu transpire.

7. Eșarfe cu guler rulat

Le-am vazut prima data acum câțiva ani și de atunci le-am considerat extrem de practice. Dacă cel/cea mică are o căciuliță normală pe cap, folosim acest accesoriu pe post de fular pentru a ne asigura că nu-i este frig între bărbie și gât. Noi l-am găsit disponibil la Reserved:în două nuanțe de culori: albastru și roz. Și la Gălbenuș am găsit un model de eșarfă care să protejeze bărbia și gâtul copiilor care nu suportă fularele.

 

Voi ce accesorii considerați necesare pentru iarnă?

Leave a Reply

Scroll Up