Folosirea tapetului este o modalitate ușoară de a transforma camera copilului într-un spațiu în care le va plăcea să petreacă timp. Unul dintre cele mai simple moduri de a oferi camerei copilului un alt vibe și o pată de culoare este alegerea unui tapet cu caracteristici. Culorile îndrăznețe și personajele distractive sunt o modalitate excelentă de a inspira creativitate copiilor. Pentru a pune un tapet pe perete este nevoie să alegi doar unul sau doi pereți sau, probabil, să faceți o caracteristică a unei zone de birou sau a zonei patului cu un tapet ca fundal pentru acea parte a camerei.

Indiferent de opțiunea pe care o alegeți, lăsați imaginația să se dezlănțuie cu unul dintre aceste modele de tapet pentru copii pe care am ales să le prezentăm în cele de urmează. Fie că alegem un tapet dedicat sau stickere, acestea vor înfrumuseța categoric camera copilului.

Haideți să vedeți ce site-uri ne-au atras nouă atenția, în prezentarea de mai jos:

1. Forest.homes

I-am descoperit la Dana Rogoz și tare mult ne plac.Așa cum spun și ei își doresc să aducă natura mai aproape de noi și cum o pot face mai bine dacă nu printr-un tapet deosebit pus în camera copilului.Transformă camera copilului tău într-un loc de vis în care să-i fie drag să stea. Spunem acest lucru pentru că în perioada în care cursurile au loc online, mediul în care stă cel mic trebuie să fie unul creativ și pe placul lui.

 

2. Vivre – aici găsim atât tapete cât și stickere pe care le putem folosi pentru a decora camera copilului într-un mod cât mai frumos. Modelele puse la dispoziție de ei se adresează atât bebelușilor cât și copiilor. De asemenea, au câteva variante și pentru noi pe care le putem pune în living ori bucătărie.

Ne plăcut faptul că produsele propuse de ei sunt realizate cu cerneluri ecologice, ale liderului mondial in domeniul imprimarii de fototapet, Hewlett-Packard. Și mai mult decât atât, aceste modele de tapet prezintă rezistență la zgârieturi – ceea ce ne interesează și pe noi pentru că cei mici sunt innebuniți să măzgălească tot ce prind.

Un alt tapet care ne-a atras atenția este de la 3.Bonami -un model ce proiectează jungla mai aproape de tine, mai bine spus o aduce la tine acasă. Așa cum ne indică și ei un perete alt pare prea gol și ușor banal, acum îl poți transforma într-un spațiu ideal pentru cei mici. Acum a venit momentul să adaugi un strop de culoare camerei copilului tău, alegând tapete pline de farmec. 

Și la 4.Icopix găsim ceea ce căutăm în materie de tapete și foto tapete.La ei ne place că au 4 categorii și anume: foto tapete pentru camera copiilor, forest & landscape, jungle & tropical și mountains.Un alt detaliu care o să fie pe placut tuturor este faptul că sunt disponibile în mai multe dimensiuni, începând de la 200X120 cm și până la 450 X 360 cm. De asemenea, în cazul în care nu vrei un tapet deja disponibil, Icopix îți poate realiza unul de la zero folosind fotografiile tale.

Un alt site unde am descopeit o multitudine de modele care ne-au plăcut este 5.Folina.Ajută-l pe cel mic să cunoască lumea cu ajutorul acestor tapete care te transpun într-o lume magică. Nouă ne-au plăcut mai multe modele de la ei, însă ne-am oprit la acesta cu baloane care poate fi aplicat atât în camera unei fetițe cât și în camera unui băiat.

 

Și acest tapet cu harta lumii ne-a făcut cu ochiul, asta pentru că în acest mod copilul are o camera frumos decorată, însă și învață în același timp. Cei de la 6.Amoart realizează la comandă orice dimensiune de tapet, lucru foarte important atunci când nu-ți dorești o dimensiune standard și vrei să-ți personalizezi camera în funcție de metrajul pe care îl ai la dispoziție.Tot la ei găsim și alte modele, bineînțeles, colorate și distractive ideale pentru cei mici.

7.Miaki are o varietate de modele care de care mai frumoase pentru a înfrumuseța camera copilului. Alege să personalizezi spațiul de locuit într-un mod inedit folosind tapetul. Cei de la Miaki ne pun la dispoziție modele precum: animals, balloons, bloom, climb, dreamy etc.

Tapetul pentru camera copilului de la 8.Tenstickers este dedicat acestora fiind colorat și cu un design special.Amenajează camera copilului într-un mod ingenios și deosebit. Indiferent de modelul pe care îl alegeți vă puteți pune imaginația la încercare cu unul dintre modelele prezentate pe site.

9. Cortul fermecat este un alt site care ne pune la dispoziție tapet personalizat pe dimensiunile din locuința noastră.Ne place la ei faptul că au modele deosebite și extrem de atractive pentru copii. N-ai cum să părasești site-ul lor fără să fi ales cel puțin un model care să vă placă.

Leave a Reply

Scroll Up