Începem acest material prin a vă spune că aproape toate mămicile de fete își doresc ca cea mică să poarte cercei încă din prima perioadă a vieții. Mai mult decât atât, nu știu dacă ați observat că dăruirea de bijuterii este ca o modalitate de a întâmpina copilul în familie, dar și o expresie a iubirii și a protecției din partea bunicilor ori a nașilor.

Dar până să ajungem la a vă prezenta site-urile cu bijuteriile care ne-au atras nouă atenția, haide să vorbim despre siguranța acestora, despre tradiție și obiceiuri. Ca de exemplu, voi stiați că a oferi unui bebeluș o bijuterie de purtat este o tradiție îndelungată din cultura asiatică de-a lungul a sute, dacă nu chiar mii de ani?

Un alt lucru de remarcat este că bebelușul/copilul tău are pielea sensibilă. Bijuteriile realizate cu aliaje sau metal pot provoca alergii cutanate. Din aceleași motive, ar trebui să evitați asemenea materiale și să optați pentru bijuteriile din aur. Acordați o mare atenție materialului din care acestea sunt fabricate.

Un alt aspect extrem de important este să optați pentru accesorii cât mai simple, fără pietricele ori alte brizbrizuri.

Acestea fiind spuse, haideți să vedeți ce magazine fizice și online am descoperit pentru voi.:)

1.ANDRESCO proiectează bijuterii contemporane din metale prețioase. Acesta este un brand care se adresează mai mult mămicilor și copiilor mai mari, nu bebelușilor. Însă ceea ce găsiți la ei, cu siguranță, nu o să vedeți și prin alte părți. . Alegerea este nelimitată și unicată. Nouă, personal, ne place mult acest brand care își pune amprenta într-un mod unic asupra noastră.

Bijuteriile din aur pentru copii de la 2. TEILOR reflectă bucuria celei mai frumoase perioade din viața de cuplu a unei familii asta pentru ca fiecare dintre noi să poată beneficia de superbele bijuterii ale brand-ului. Astăzi, însă, discutăm despre bijuteriile pentru cei mici așa că vom trece în revistă tot ceea ce putem găsi pe site-ul lor:cercei din aur, inele și brățări. Un alt avantaj pe care îl găsim interesant este faptul că acestea pot fi achiziționate atât din magazinele lor fizice cât și din mediul online.

Treba asta cu partea online ne place mult pentru că noi am fost și am rămas susținătorii statului în casă în această perioadă prin care trecem.

 

Un alt site unde găsim accesorii deosebite pentru bebeluși și copii este 3.SABRINI . Ne place Sabrini pentru că aici puteți găsi atât bijuterii din aur cât și din argint, pentru toate gusturile și pentru toate buzunarele.Și când vă spunem că aveți de unde alege să ne credeți pe cuvânt, pentru că nu au nici mai mult nici mai puțin de 164 de produse dedicate exclusiv copiilor. Sună bine, nu?

Atunci când îți dorești pentru copilul tău o bijuterie aparte poți apela cu încredere la 4.BIJUTERIA STIL – locul unde găsești cercei, brățări, coliere și inele din aur pentru copii. Ne plac pentru că au modele elegante, moderne și clasice. Până la urmă asta și căutăm pentru cei mici: modele frumoase, de calitate și cu un design cât mai deosebit.

Și cei de la 5.CORIOLAN au o colecție de bijuterii dedicată copiilor. Totul la ei este axat pe cercei și brățări din aur pentru cei mici, bijuterii care pot rămâne o amintire pentru totdeauna.Ce ne place? Vă spunem imediat, la Coriolan poți alege să gravezi numele fetiței sau băiețelului tău ori poți opta pentru un anumit simbol preferat al copilului.

Atunci când vine vorba de bijuterii de calitate n-avem cum nu punem pe lista noastră și 6.SABION – locul unde accesoriile pentru cei mici sunt cu adevărat încântătoare și pline de farmec. Pe de altă parte, ele sunt făcute să exprime bucuria și inocența copilăriei.

Fie că îți place aurul gold, alb sau rose – aici este locul unde găsești exact ceea ce îți place și îți încântă privirea. Dacă nouă ne place, cu siguranță și cei mici vor fi încântați.

Bijuterii deosebite pentru cei mici mai găsim și la 7.KULTHO.Locul unde descoperim cercei și brățări în diferite varinate și modele.Renumitul brand își dorește să aducă un omagiu frumuseții și reușete să facă acest lucru realizând modele de bijuterii unicat.

8.Malvensky este un brand ce se dedică atât sexului frumos cât și copiilor. Considerăm că ceea ce găsim la ei pe site sunt produse ideale pentru a fi oferite în dar. Un asemenea cadou rămâne pe viață, iar cei mici se vor bucura de fiecare dată când vor purta bijuteria preferată. Brand-ul ne oferă cercei și brățări unicate pe care cei mici le vor purta cu deosebită plăcere.

9.ANIA – Dacă îți dorești ă brățară personalizată cu numele copilului, cercei cu modele deosebite ori lanțișoare din aur ideale pentru cei mici: Ania este locul perfect pentru ceea ce cauți. Descoperă o colecție impresionantă de bijuterii din aur care să-i pună micuțului în valoare copilăria.

10. Maria’s Ladybugs: i-am descoperit acum ceva timp pe instagram și de atunci îi urmărim pentru că realizează modele deosebite și pentru că este un brand 100% românesc. Un alt aspect care ne place este faptul că au bijuterii din aur alb, gold, rose dar și argint și argint suflat cu aur. Practic, găsim toate materialele prețioase într-un singur loc. Și da nu sunt dedicați doar celor mici ci și nouă adulților, iar noi am văzut câteva modele care ne-au cam făcut cu ochiul. 🙂 Vouă?

Toate brandurile despre care am discutat mai sus vă pun la dispoziție bijuterii deosebite însoțite de certificat de garanție. Vă comunicăm acest aspect pentru că poate vă doriți să oferiți cadou un astfel de accesoriu și toate detaliile sunt importante. Bijuteriile pentru copii pot fi cadouri memorabile, oferite în dar cu orice ocazie specială: naștere, botez, moț/turtă sau aniversare.

Tu ce bijuterie ai ales pentru copilul tău?

 

 

Leave a Reply