O călătorie pe distanțe lungi cu copiii nu este chiar floare la ureche, dar este adesea alegerea ideală de a scoate copilul din mediul în care trăiește.Dacă intenționezi să călătorești cu cei mici în această toamnă, încearcă aceste sfaturi pentru a-ți menține copiii fericiți și distrați, astfel încât să ajungi la destinație cu zâmbetul pe buze.

În primul rând înainte de orice călătorie trebuie să ne asigurăm că toată lumea din familie este bine odihnită și hrănită înainte de plecare. De multe ori cei mici iubesc somnul în mașină pentru că sunt legănați și mersul constant al acesteia îi adoarme.

Astăzi nu o să vă vorbim despre trucurile privind călătoria în sine, ci despre 10 dintre cele mai importante elemente ce nu trebuie să lipsească din mașina ta.

Primul și cel mai esențial obiect, din punctul ce vedere, este 1.scaunul de mașină – obiect ce nu trebuie să lipsească din nicio mașină. Britax Romer, din punctul meu de vedere este un brand ce ține la siguranța copiilor.Este scaunul pe care îl avem și noi și pe care îl recomandăm cu drag oricui își dorește confort și certitudinea că cel mic este protejat.Mai mult decât atât este o opțiune flexibilă pentru că îl poți folosi încă de la nastere pana la 4 ani (105 cm).

2.Vacanța parcă nu e vacanță dacă nu iei cu tine o jucărie senzorială pentru copii. Cărticele senzoriale Mukibooks sunt ideale pentru copii cu vârsta cuprinsă între 1 – 5 ani.Aceasta este fabricată din materiale naturale. Pentru realizarea ei s-au selectat activități de tip educativ, Montessori.

3.Muzica clar trebuie să fie una ideală pentru cei mici. Este bine să-l învățați de mic cu muzică, de preferat clasică pentru că le dezvoltă capacitatea de concetrare și nu numai. Fie că descarci piesele lui preferate pe un stick usb fie că iei un CD – importmulant este să asculte muzica pe tot parcursul drumului.

4. Cărțile cu sunete – Usborne nu trebuie să vă lipsească din mașină atunci când vorbim de călătorii lungi.Cărțile cu sunete reale sunt ideale pentru dezvoltarea celor mici. Aceștia își vor dori să audă sunete noi pe măsură ce apasă butoanele de pe paginile acestor cărți încântătoare.

5. Jucărie dentiție este nelipsită mai ales când vine vorba de bebeluși care încep să aibă un disconfort al gingiei.Nouă ne plac și sunt extrem de apreciate girafele Sophie care le și stimulează toate simțurile.Vederea, auzul, gustul, simțul tactil și mirosul.

6. Nelipsitele museline – oricât de cald ar fi în mașina trebuie să ținem cont că o muselină sau ceva de învelit trebuie să avem.Acestea nu trebuie să vă lipsească din bagaj atunci când vă propuneți să plecați într-o călătorie.

7.Cană/recipient de apă. Dacă micuțul/micuța a început diversificarea este clar că acum poate să bea și apă. Lucru care duce la procurarea unei căni speciale pentru ei. Nouă ne-au făcut cu ochiul canile de la Philips care ajută copilul să treacă mai uşor la folosirea unei căni. Pentru că are mânere moi, copilul o va putea folosi singur în timp ce bea prin tetina care îi este familiară și o asociază cu biberonul ( dacă nu a fost alăptat ) sau cu sânul mamei.

8. Șervețele umede și uscate. Întodeauna dar întotdeauna trebuie să aveți șervețele la voi. Indiferent de cât de scurtă sau lungă ar fi distanța parcursă. Dintre toate șervețelele umede încercate, considerăm că cele de la WaterWipes sunt ideale cu piele fragilă a lor – având un conținut de 99,9% apă și 0,1% extract de fructe.

9. Povești pe telefon cu ajutorul aplicațiilor dedicate.Ei bine, noi nu am avut parte de așa ceva, însă cei mici, din ziua de astăzi, au câteva aplicații dedicate poveștilor. Și ce poate fi mai frumos decât să asculți povetea preferată la drum lung. 🙂 Cu ajutorul lor micuțul învață, într-un mod incostient, că oricine poate ajunge la cunoașterea de sine și își poate atinge obiectivele.

10.Jucăria preferată a bebelușilor este prima jucărie de plus ce o vor îmbrățisa și avea aproape de ei, încă de la nșstere.Jucaria Doudou va fi cel mai iubit companion de somn pentru cei mici.

Acestea fiind spuse nu ne mai rămâne decât să vă dorim călătorie placută! P.S: Nu uitați că orice recomandare de la voi este binevenită!

 

Leave a Reply

Scroll Up

Pin It on Pinterest