De la windbreaker până la jachete bombardiere, aceste alegeri sunt ideale pentru cei mici atunci când vorbim de cel mai ploios anotimp – toamna.

Toamna poate însemna multe lucruri: trecerea peste căldura verii, scutirea de la aplicarea constantă a cremei solare cu SPF 50, șansa de a trece prin grămezi de frunze de castan și începutul unui nou an școlar. Dar este, de asemenea, și un anotimp mai pretențios atunci când vorbim despre alegerile vestimentare.

Luna septembrie vine cu câteva schimbări: Back to School și achiziționarea unor geci/jachete ideale pentru anotimpul ce tot a început. Atenție, însă, să nu le achiziționați geci, veste, jachete prea groase și voluminoase care să nu le permită să se miște în voie.

O jachetă bună este ceea ce toată lumea are nevoie pentru această perioadă de tranziție, când ne luăm rămas bun de la vară, dar așteptăm în continuare frigul iernii.

Pentru toamna ce tocmai a început am selectat piese lejere, ușor de purtat și care oferă o izolație mai puțin intensă față de o haină de iarnă.

1.Modele de parka de la H&M

Investește într-o parka subțire, cu toate că nu pare, perioadele de trecere toamnă-iarnă sunt lungi.Pentru zilele de toamnă, o jachetă parka cu glugă va fi o alegere excelentă pentru cei mici. Cu aceste modele ingenioase cel mic este gata de aventuri în aer liber.

2.Veste de la Zara

Vestele matlasate cu glugă sunt ideale pentru o toamnă capricioasă. Ne plac vestele de la Zara pentru că sunt practice și în combinații diferite de culori:bleumarin, ecru și Kaki.

3.Jachetă de la C&A

Ne place pentru că îi protejează pe cei mici împotriva vântului. Vremea rece își spune cuvântul și dacă azi este cald, maine poate fi răcoare. P.S: Modelul ales de noi oferă protecție sporită împotriva vântului.

4.Geci și jachete impermeabile și anti-vânt pentru băieți și fete

Ce ne plac jachetele 2 in 1, adică și impermeabile și anti-vânt. Model ce ne oferă siguranța că vântul și ploaia nu vor fi simțite de către cei mici, fiind conceput din materiale speciale, impermeabile. Jacheta este ideală atât pentru perioadele de primăvară cât și pentru toamnă, pentru momentele petrecute în natură, când copiii au nevoie de libertate de mișcare.

5.Geacă de fâș pentru copii, Windbreaker

Indiferent dacă le place sau nu geaca de fâș nu trebuie să lipsească din garderba celor mici. În cazul în care este o zi ploiasă precum cea de astăzi, aceasta își face bine treaba și ploaia nu ajunge să le strice buna dispoziție. În perioada asta urâtă din an, copilul trebuie să fie cât mai protejat și pe cât posibil să-l ferim de răceli.

6.Geacă de ploaie copii

Geaca pentru copii din colecția Tommy Hilfiger este un model confecționat dintr-un material ușor și neted ce le permite să se joace, alerge și să se plimbe în voie.

7.Jachete de la Cajuki

Ne place site-ul celor de la Cajuki pentru că este diversificat și găsești absolut tot ce îți dorești la ei, doar că pe noi azi ne interesează jachetele/gecile de toamnă și despre asta și vom vorbi. Jachetele de toamnă dispobile sunt fabricate din materiale durabile ce le oferă cel mai bun confort celor mici.

8.Geacă impermeabilă de ploaie Frugi, Polar Play

Despre acest model am mai discutat într-un material anterior destinat gecilor cool de primăvară, însă această jachetă poate fi purtată și toamna având în vedere faptul că este 100% impermeabilă, are cusături sudate, buzunare antiploaie, iar pe interior este căptușită cu fleece. Haina de ploaie are printuri reflectorizante.

9. Pelerină de ploaie

Hainele de ploaie prezente pe site-ul celor de la chicpitic.ro sunt realizate din cele mai bune materiale eco-friendly, non-toxice. Asigură confortul copilului indiferent de vreme. Hainuțele impermeabile, ușoare, foarte moi, protejează împotriva frigului, umezelii și a vântului.

10.Jachetă Lapin pentru băieți

Această simpatică jacheta de ploaie căptușită cu bumbac este foarte utilă și confortabilă și nu trebuie să lipseasca din garderoba baiatului tău, în această toamnă.

Anotimpul răcoros poate să vină cu o mulțime de momente deosebite, însă poate să vină și cu o serie de pericole. Vremea rece duce la slăbirea organismului, iar această slăbire duce la răceală.P.S: Răceală pe care ar trebui să o evităm, pe cât posibil, în această perioadă urâtă a anului.

 

Leave a Reply

Scroll Up

Pin It on Pinterest