Începutul noului an școlar se apropie cu pași repezi, chiar dacă trecem printr-o perioadă extrem de dificilă.Zilele încep să se scurteze, iar temperaturile se răcesc, motiv pentru care îți recomandăm să începi să te gândești de școală.

Știm cu toții că orice lucru poartă cineva în prima zi de școală este cel mai important outfit pe care o să-l poarte tot anul – asta dacă nu cumvaîn școala unde învață cel mic este obligatorie uniforma.

Și pentru că tot a venit vorba despre începerea noului an școlar dorim să vă aducem în vedere faptul că Guvernul a stabilit prin ordonanță de urgență regulile pentru începerea noului an școlar. Pentru a respecta regulile și pentru a nu ajunge din nou în situația ca cei mici să lucreze din fața calculatorului, trebie să avem grijă și sa nu-i ducem bolnavi la școală.

Cu doar câteva săpămâni distanță, nu există un moment mai bun pentru a începe să vă gândiți la garderoba micuțului pentru școală. Suntem aici pentru a vă inspira în a decide care va fi ținuta copilului tău din prima zi.

Așadar, pentru a ne pregăti cum se cuvine de o nouă etapa din viața coplilului nostru, am decis să facem o listă cu produsele indispendabile pentru cea mai importantă zi din an.Este clar că trebuie să-i ajutăm pe cei mici să aibă un an minunat, plin de succes și de distracție cu aceste sfaturi și idei care vor face ca anul acesta să fie unul cu final frumos.

Dacă în materialul anterior am discutat despre Pregătirea ghiozdanului pentru BACK TO SCHOOL, acum a venit timpul să vorbim despre cum ne îmbrăcăm în prima zi de școală.

1.Cămașa albă

Cămașa rămâne cel mai valoros element atunci când discutăm despre începerea noului an școlar.Atât cămășile pentru băieți cât și cămășile pentru fetițe sunt extrem de comde și practice atunci când vorbim despre prima zi de școală.

2.Pantaloni

Pantalonii nu se vor demoda niciodată fie că vorbim despre cei negrii cât și de culoarea navy.Pantaloni lungi pentru fete, în aceste nuanțe permite diverse combinaţii vestimentare pentru cele mai simpatice outfituri din acest sezon.De asemenea, pantalonii sunt piese ce nu trebuie să lipsească nici din garderoba băieților.

3. Fustă cu pliuri

Nu există fetiță care sa nu-și dorească să aibă o fustă plisată – mai ales în prima zi de școală. Și noi le-am purtat an de an la începutul școlii, iar acum a venit timpul ca și fetele noastre ( asta dacă aveți fetițe ) să le poarte.

4. Tricouri polo

Că vrem sau nu, tricourile polo trebuie să existe în garderoba copilului tău. Atât de apreciate atât de băieți cât și de fete, acestea sunt extrem de utile, practice și comode atunci când vine vorba de activitățile școlare.

5. Tricouri clasice

Nu avea cum să uităm de clasicele tricouri albe pe care le poți purta cu orice ocazie și în orice moment.

6.Jeans

Denimul este mereu în preferințe! Îl poți combina, asorta pentru orice ocazie. Jeanșii merg să fie purtați aât cu o cămașă cât și cu un tricou polo sau clasic de ce nu.O varietate de blugi găsim la H&M pentru fete și băieți.

7.Cardigan

Pentru fetițe am găsit un cardigan cu mânecă lungă, tricotat, realizat din bumbac organic 100%. Iar imprimeul cu bulinele aduce un plus de culoare oricărei ţinute. Dar și pentru băieți am găsit un cardigan care să ne placă și vorbit tot de bumbac 100%.

Ne plac asemenea piese pentru că pot fi purtate atât cu o pereche de pantaloni, jeanși, fuste, rochii cât și cu o salopetă.

 

8.Geacă de toamnă

Atunci când vorbim despre școală ne vine în minte imediat anotimpul începerii anului școlar și anume toamna. Pentru acest lucru vă recomandăm să achiziționați pentru cei mici geci ideale pentru acest anotimp. Noi am găsit la Zara, în noua lor colecție Back to school ceea ce ne interesa. Colecția este disponibilă și pentru băieți cât și pentru fete. Tot pentru că vorbim de toamnă trebuie să țineți cont că este un anotimp ploios – ceea ce însemnă că trebuie să recurgeți și la o 9.geacă de ploaie pentru cel/cea mic/ă.

10. Încălțăminte

Aici avem mai multe variante în funcție de preferințele copilului sau a noastră. Teneși, pantofi, sandale sau adidași.În materie de încalțăminte cei de la next sunt de departe cei mai variați. Au campanie specială pentru încălțămintea școlară pentru fete și campanie pentru încălțămintea băieților.

Tu cum alegi să-ți îmbraci copilul în prima zi de școală?

Leave a Reply

Scroll Up

Pin It on Pinterest