Pregătirea unui rucsac pentru prima zi de școală poate fi uneori dificilă. În prezent, există o mulțime de rucsacuri din care puteți alege, rechizite colorate și obiecte personale care nu pot fi uitate. Din fericire, cu puțină atenție, pregătirea genții pentru începutul anului școlar nu trebuie să fie un proces stresant și obositor.

Prima și cea mai importantă regulă pe care vă recomandăm să o urmați este cea de a verifica regulile școlii înainte de a achiziționa un ghiozdan, spre exemplu.Pe de altă parte, un rucsac standard ar trebuie să fie perfect pentru începerea anului școlar, însă multe școli nu permit ghiozdanele de tip troler. Acestea ar elimina, din start, durerile de spate, dar din păcate nu toate instituțiile de învățământ la acceptă. Sfatul nostru ar fi să sunați la școală înainte de a alege ce tip de rucsac achiziționați.

De asemenea, multe instituții de învățământ scot în fiecare an o listă de aprovizionare școlară. Utilizați acest lucru ca listă de verificare. Dacă școala la care vă dați copilul nu oferă o asemenea listă, atunci trebuie să selectați articolele necsare în mod corect pentru a nu îngreuna efortul de cărare a micuțului.

1.Ghiozdan școlar

Ghiozdanul este cel mai important obiect atunci când vorbim de începerea anului școlar.Odată cu începerea grădinițelor și a școlilor, misiunea noastră este cea mai grea în alegerea celui mai potrivit ghiozdan pentru copilul nostru.Acesta este însoțitorul ideal în aventurile mari și mici ale copilului nostru. Rucsacul care ne-a atras nouă atenția face parte din Colecția Adventure LÄSSIG ce are un material rezistent la apă, ce îl face perfect pentru toate tipurile de vreme. Bretelele largi, căptușite sunt reglabile și pot fi ajustate individual la dimensiunea copilului. Acest lucru îl face confortabil de purtat.

Despre aceste obiecte am discutat în materialul anterior: Alegerea potrivită a ghiozadnului pentru Back to shool.Vă recomadăm să-l citiți/recitiți pentru că acolo am vorbit despre alegerea lui și despre modelele care nouă ne plac.

2.Penar

Un alt articol indinspendabil este penarul care poate fi achiziționat complet sau să-l echipați voi după bunul plac. Nouă personal ne plac cele gata echipate pentru că scutim timp și stresul de a nu cumva să nu cumpărat tot. Spre exemplu de la Faber Castell am găsit acest penar care este echipat cu 46 piese (18 creioane colorate formă hexagonală, 18 carioci, 1 creion grafit, 1 radieră, 1 ascuțitoare, 3 pixuri, 1 lipici 10g, 1 foarfecă, 1 riglă și 1 orar). De asemenea, acesta este disponibil în trei culori: portocaliu, roșu și roz).

3.Bloc de desen

Toți am avut desen la școală, iar cei mici au în continuare parte de aceste ore frumose în care învață să picteze. Orele de desen și de sport sunt cele mai apreciate de către cei mici – exact așa cum au fost cândva o fericire și pentru noi. 🙂

Și aici varietatea de alegere este una foarte mare, toate se diferențială prin dimensiunea colilor și prin calitatea acestora. La artpic.ro am găsim o mulțime de modele care ne-au atras atenția, însă marca Hoh-I-Noor este de departe cea care ne place pentru că oferă calitate și blocurile lor de desen sunt potrivite pentru schițe,folosind pasteluri,cărbune sau creion. Atât pentru pentru copii începători dar și pentru pictori cu experiență.

4.Cutie pentru gustări/prânz

Aceste cutii practice de la Design Letters sunt special concepute pentru copii.Alege să-l trimiți la școală cu un pachețel delicios pentru a te asigura că a mâncat la prânz.Fă-ți viața mai veselă si mai frumoasă cu aceste accesorii originale.

Cutie de prânz multifuncționala fi folosită atât pentru transportarea prânzului cât și pentru o gustare tocmai bună de servit la școală.

5.Caiete dicatando și de matematică

Fie că vorbim de clasele pregătitoare, gimnaziu sau liceu, toți au nevoie de caiete dictando și de matematică.

6.Acuarele

Dacă pentru penar am optat pentru Faber Castell, același lucru îl facem și pentru acuarele. Atunci când vine vorba de pictură trebuie să alege ce este mai bun pentru copilul nostru, ar acestea sunt de înaltă calitate, au putere mare de acoperire, iar culorile sunt luminoase și vibrante, iar paleta este bogată în culori. Tot aici avem nevoie și de 7. Pensule– Setul de pensule pentru pictură propus de noi este realizat din lemn de calitate superioară, fiind format din 8 pensule vârf rotund, 8 pensule cu vârful drept, confecționate din păr de porc.

8.Îmbrăcăminte sport

Orele de sport vor rămâne cu adevărat o bucurie pentru cei mici – motiv pentru care avem nevoie să achiziționăm un trening .

9. Recipient apă

Tot la categoria indinspedabile se regăsește și recipientul de apă pentru copii.Hidratarea este extrem de esențială atunci când vine vorba de copii și nu numai. Este bine știut faptul că noi trebuie să bem minim 2 litri de apă pe zi pentru o hidratare corectă, acest lucru este valabil și în cazul lor. Iar recipientul   trebuie să nu-i lipsească niciodată din rucsac.

Nouă ne place sticla de apă de la Liewood care este fabricată din oțel inoxidabil durabil, de înaltă calitate și are o funcție termică, ceea ce înseamnă că poate menține lichidele fierbinți până la 12 ore și pe cele reci până la 24 de ore.

10.Plastilină+planşă pentru modelat

Vă mai amintiți de orele de lucru manual? Când învățam să folosim plastilina și hârtia creponată pentru a realiza diferite forme? Ei bine, și ei trec prin acestă etapă.

 

Cum stați cu pregătirea ghiozdanului pentru Back to school?

Leave a Reply

Scroll Up

Pin It on Pinterest