Jucăriile pentru copii, în special jucăriile educaționale pentru copii, pot costa foarte mulți bani. Din păcate, bebelușii tind să se plictisească destul de repede de jucăriile lor și să te vezi nevoit/ă să-i achiziționezi altele noi. În plus, trebuie să știți că jucăriile pe care le achiziționați pot fi dăunătoare și pot conține substanțe chimice și alte materiale dăunătoare care pur și simplu nu sunt sigure pentru cei mici.Soluția, din punctul nostru de vedere, ar fi achiziționarea jucăriilor handmade.

Tot în această categorie intră și decorațiunile pentru camera copilului. În prezent, din ce în ce mai mulți prducători, merg pe materiale de calitate și respectând renumita tehnică Montessori. Totul este realizat din lemn 100% ori din alte materiale prietenoase cu mediul și cu pielea copilului.

Jucăriile și decorațiunie pentru camera copilului au fost și vor rămâne un adevărat must have, mai ales că, în ziua de astăzi, am început cu toții să fim extrem de atenți la ceea ce le achiziționam micuților noștri. Iar cei mai mulți dintre noi ne uităm și selectăm cu atenție jucăriile după materialele folosite.

În țară avem și noi câteva brand-uri care realizează jucării și decorațiuni 100% handmade pentru cei mici, iar dintre acestea enumerăm noi câteva mai jos care ne-au atras atenția:

 

1.Craftelino

Un brand autohton pe care l-am descoperit de curând și care ne place foarte mult. Au o măiestrie de a transforma și de a realiza cu o deosebită iscusință decorațiuni ce se pot transforma din simple obiecte în adevărate emoții.

Ei și-au dorit și se pare că reușesc să facă acest lucru să aducă fericire, speranță, zâmbete, bucurie și bună dispozițile în casele și sufletele tuturor. Cele mai des întâlnite articole la ei sunt literele decorative ce pot fi oferite în dar oricui. Acestea vin gata pregătite pentru a le lipi pe pe perete, bibliotecă, raft, noptieră, ușă, tăblia pătuțului sau acolo unde dorești tu.

 

Pe lângă literele frumoase pe care le fac, cei de la Craftelino au lansat astăzi un produs deosebit pe care îl poți achiziționa atât pentru camera copilului cât și pentru a îl oferi cadou. Dacă vreți să știți despre ce este vorba. Ei bine, un tablou.

2. MOMO

La ei am găsit cele mai drăguțe carusele pentru cei mici. Acestea sunt realizate handmade din materiale 100% eco-friendly. Cei de la momo pe lângă faptul că ne oferă produse de cea mai bună calitate, aceștia au o campanie de donare a 10 lei din fiecare produs vândut către HOSPICE Casa Speranței pentru fiecare produs vândut.

3.Paul The Bunny

Ne plac jucăriile croșetate, iar cei de la Paul The Bunny sunt exact pe placul nostru.Toți iepurașii pot fi personalizați cu numele copilului, iar tablourile pe care le-au lasat de curând pot fi imaginea familiei tale. Ce poate fi mai frumos pentru un copil decât o jucărie care să-i poarte numele.

P.S: Culoarea iepurilor o adorăm. 🙂

4.Fabrica De Litere

Recunoaștem că literele volumetrice, de cele mai multe ori, se poartă la exterior, însă noi le-am văzut și la interior ca făcând parte dintr-un cadru de poveste. Fie că vorbim de litere în sine care să reprezinte numele copilui până la nori, lună, stele toate vor înfrumuseța dorimitorul celui/celei mic/i.

5.Năsturelul Fermecat

I-am găsit tocmai la Oradea, însă asta nu ne împiedică cu absolut nimic să nu le comandăm cu drag produsele. Jucăriile realizate de ei sunt handmade din materiale textile de calitate precum bumbac, in, și velur. Toate produsele lor sunt deosebire, realizate cu mult drag și cu nevoia de frumos.

6.Handmade by Amy

Amy pentru că așa o cheamă pe cea care realizează aceste minunății pentru copii, bebeluși și nu numai. Tot ceea ce creeză este handmade și o face cu mare drag și cu multă pasiune.Cui nu i-ar plăcea să aibă peretele decorat cu numele copilului sau cu data nașterii? În ultimii ani sunt la mare căutare aceste decorațiuni care să animeze camera celui mic.

7. MAMI & LEAH

Mami & Leah ne oferă locuri de joacă, colț de dormit și chiar de dormit în corturile lor lucrate manual în atelierul lor din Brașov.Toate produsele lor sunt realizate din materiale 100% sigure pentru copii, certificate OEKO-TEX.

Aceștia au o gamă variată de produse handmade compusă din jucării, perne, pături, baby nest, corturi teepee și multe altele.

Voi ce decorațiuni și jucării achiziționați pentru cei mici?

 

Leave a Reply