Căldura extremă îi poate determina pe cei mici să se îmbolnăvească în mai multe moduri. Asigurați-vă că vă protejați și vă îmbrăcați adecvat copilul în această perioadă caniculară.Atunci când condițiile meteorologice nu reprezintă un risc pentru siguranță sau pentru sănătate individuală, copiii pot și trebuie să se joace în aer liber.

Pentru ieșirile noastre de zi cu zi trebuie să optăm pentru cele mai comode, lejere și calitative haine. Motiv pentru care ne-am gândit să realizăm acest material și să vă aducem în față brand-urile care se implică activ în creșterea sănătoasă a copiilor.

Găsirea țesăturii perfecte este unul dintre obstacolele majore pe care trebuie să le treacă orice părinte, iar primele și cele mai importante aspecte de care vei ține cont atunci când selectați țesătura pentru copilul dvs.: să fie non-iritant și să fie o țesătură moale.

De regulă, prima alegere pentru confecționarea hainelor pentru copii este Bumbacul oganic. Acesta bifează toate criteriile pe care le-am scris mai devreme – cum ar fi absorbția, respirabilitatea și nivelul de confort.  Există atât de multe tipuri de bumbac (aproximativ 90 de tipuri). La fel de mult, în această vară, se poartă inul (tesatură ce nu se demodeaza niciodată și care ajută pielea copiilor să respire).

Haideți să descoperim împreună brand-urile care se conformează și realizează ținute din materiale de cea mai bună calitate.

1.MONPETITJO

Știți deja că ne place acest brand românesc care îi iubește și îi răsfață pe cei mici cu produse de cea mai bună calitate.Cei de la MON PETIT JO au materiale ce dețin certificatul STANDARD 100 by OEKO-TEX, una dintre cele mai cunoscute etichete la nivel mondial pentru textile testate impotriva substanțelor nocive. Toate hainele lor sunt realizate hand made cu multă dragoste, pasiune și dăruire pentru cei mici.

Sunt unici, produsele lor sunt realizate în serie limitată ce nu se vor demoda niciodată.

 

2.THEODOR

Un alt brand drag nouă este Theodor Boutique care se mândrește cu ținute unicat și materiale de cea mai bună calitate pentru cei mici ( in, mătase, bumbac, cânepă și lână).Pe langă faptul că și produsele lor sunt realizate în ediție limitată, aceștia încurajează producția românească prin achiziționarea materialelor de la producătorii locali români.

Tot despre ei am povestit într-un material anterior că marea majoritate a produselor se realizează la comandă. Așa că aruncați o privire pe site-ul sau pe pagina lor de Facebook pentru a vă alege ținuta ideală pentru cel/cea mic/ă.

 

3.HipHip

Vară, răcoare, confort, sănătate: Alege natural – este premisa celor de la Hip Hip care au o varietate de modele, atât pentru cei mici cât și pentru adulți, de unde puteți alege ceea ce vă place. Cei care dețin brand-ul au o selecție foarte bine pusă la punct, iar calitatea materialelor este net superioară cu ce se găsește în alte magazine online de specialitate.

4.LALI WEAR

Atunci când spui Lali Wear vorbești deja despre hăinuțe confortabile și doar din materiale naturale, croite în România pentru copiii veseli iubitori de natural.La ei găsim de la haine pentru botez, haine pentru fete, baieți și pentru femei.

5.ZORI THE BRAND

Acum 1 lună vă povesteam despre un nou brand pe care l-am descoperit și care ne-a plăcut foarte mult.Zori the Brand reprezintă fix ceea ce ne dorim noi, pentru cei mici și pentru noi, în această perioadă călduroasă de vară.Având în vedere că sunt oarecum la început, tot ce vă putem spune despre ei este faptul că au peste 20 de articole vestimentare mama-fiică.Zori The Brand adoptă un stil de elemente de impact, materiale de calitate superioară și croiuri desăvârșite.

6. NOOR

Salopetele și rochiile din in sunt ideale în această perioadă călduroasă din an.Acestea fiind și elementele cheie ale brand-ului, iar culorile vii și croiala clasică sunt pe placul oricărei mămici care își dorește să poarte ținute de calitate, din materiale eco-friendly. Interesant este și faptul că la ei găsim piese esențiale, minimaliste în ediție limitată, disponibile la comandă.

7. TINY TURTLE

Având în vedere canicula cu care ne luptăm în această perioadă, ar fi fost imposbil să nu vă aducem în față brand-ul Tiny Turtle care folosește ca și materie primă inul.

Tiny Turtle îi încurajazează pe cei mici să exploreze constant și să descopere lumea din jurul lor fără grabă, în propriul lor ritm. Brand-ul a luat naștere dintr-o veche pasiune pentru croitorie și o preferință clară pentru estetica minimalistă. Brandul își doreste să pună în evidență naturalețea celor mici prin piese versatile și lejere, cu un design timeless și linii cât mai simple.

8. MAGAZINUL LUI FILIP

Un brand care ne place pentru că toate hainele lor sunt concepute hand made, iar accentul este pus pe salopete, căciulițe simpatice cu urechiușe și jucării.

Magazinul lui Filip a pornit la drum cu dorința de a realiza haine de calitate pentru micuții exploratori.Salopetele, cămășile, body-urile, pălăriile toate sunt realizate după noile tendințe și folosind materiale eco friendly.

9.CREATIVE MOMS

Și pentru că ne place bumbacul am ales să vă prezentăm brand-ul Creative Moms care realizează ținutele din 100% produse naturale, concepute special și responsabil pentru confortul și sănătatea celor mici. În momentul de față, aceștia nu dețin un site oficial, astfel că toate comenzile pot fi plasate pe conturile lor de socializare: Facebook sau Instagram.

10.KRAFTELIER

Dacă ești în căutarea unor ținute comode și confortabile, aici, ai nimerit unde trebuie.Kraftelier folosește materiale de cea mai bună calitate, eco-friendly și naturale. Iar imprimeurile alese sunt unele absolut superbe care îți vor atrage atenția încă de la prima vedere.

La fel ca și la Mon Petite Jo și Theodor Boutique, aceștia sunt adepții produselor unicat. De asemenea, la ei avem și varianta de comenzi personalizate care sunt preluate între 15 și 20 ale fiecărei luni în limita locurilor disponibile.

Voi ce materiale considerați că sunt cele mai potrivite pentru confecționarea hainelor pentru copii?

Leave a Reply

Scroll Up

Pin It on Pinterest